1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581937 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1398729

Sv: Mora-Timrå i Östersund
Abron: det återstår som sagt att se hur det blir med det hela. Förhoppningsvis är min oro obefogad och din positivism befogad.

Jag har aldrig, iaf inte avsiktligt, påstått att Perras erfarenhet inte skulle vara honom till gagn iår. Tvärt om tror jag. Han lärde sig förhoppningsvis jättemycket bara ifjol som han kan ha med sig i år.

Jag är medveten om den utsatta positionen Perra befinner sig i. Men den är självvald och då får man nog räkna med hårdare kritik från värre tyckare än mig. Har inte heller påstått att jag skulle göra det bättre än Perra - inte en chans. Du lär nog upptäcka att jag inte är Perras värsta kritiker här inne om det barkar käpprätt åt helvete i år.

Får jag bara fråga, av ren och skär nyfikenhet, vilken nivå din coachingerfarenhet sträcker sig till?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Mora-Timrå i Östersund
Kerstin_k:

Kan hålla med dig, och jag kan dock tycka att det finns en oro. MAO jag anser inte att du är ute å cyklar i ditt bemötande av Perra. Men vanligtvis så är H.S bedömningar av Perra i det blå, man saknat bakgrunds erfarenhet.
Min egen erfarenhet? Tio år i Tik som tränare, två år i TV-pucken och utbildad förbundstränare (Steg 3) Inte mycket att komma med, men en viss erfarenhet av att leda lag finns dock.
Kommentera