1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582450 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1400608

Sv: AIK - Timrå IK 2011-09-15
Jobbig match. Timrå spelar i stort rätt ok, men en sylvass Fasth i kombination med trubbiga avslut blir det svårt. Gillar Friberg, men han är inte någon sniper. Hade en betydligt gråare spelare som Murran fått dom där lägena hade det gjorts minst ett mål.

Mr Robinson är klass. Gött att se. Hedman ser inte vass ut. Högström blandar och ger, men än så länge gillar jag hans daredevil attityd mer än jag ogillar hans felpositionering mellan varven.

Totala defensiva insatsen fortfarande icke godkänd. Fan vad man missar slottet lätt, inte bara vid målet. Har Perra eller spelarna glömt bort vad forwards har för uppgift i egen zon? Samma i BP. Alldeles för liten box och passivt. Brrr!

Däremot tycker jag PP ser lovande ut. Här kanske vi kan rycka upp oss jämfört med fjolåret. Saknar verkligen inte ¤44 Siirapainen i den spelformen. Borde ha slunkit in minst en puck på de förnämliga chanser man skapade.

Vampola klev fram i andra. Där kan vi snacka om en snubbe som kan äga planen när han är i zonen. Gåshud! Ge honom som sagt lite vassare omgivning så kan det hända grejer runt honom. Skulle t ex gärna se Pärssinen där, å andra sidan har han och Hallin faktiskt lite kemi. Men ändå: Vampen måste få ordentligt understöd.

Hedström? Har absolut inte gjort bort sig, och jag tycker nog att han ser lite bättre ut än jag befarade. Han kan motivera en plats i laget, no doubt. Men ska han lira i en offensiv förstafemma? Njaej, det tycker jag inte. Friberg bidrar med fart och frenesi så det räcker. Hedström ut - någon med mer målsinne in.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: AIK - Timrå IK 2011-09-15
Bragd-Birger:
Tror inte Hertzberg skulle vara sämre än Jonte.
Kommentera