1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581930 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1400994

Sv: AIK - Timrå IK 2011-09-15
Så går det när fokusen inte är där den skall vara, ett måste nu är Timrå se över sin forechecking. Det är omodernt att spela med en fwd stående still i motståndarens egen zon, det måste sättas press tidigt annars kommer det fortsätta blåsa kallt i mittzon.

Det saknades en massa djäkla anamma i TIK, skärpt uppmärksamhet möjligen. Passningar kom på skridskor, eller bakom spelare. I egen zon blev vi flera gånger två på puck, och lugnet uteblev.

Fast i AIK, var bra? Tycker nog att de Timrå gjorde honom trygg, inte många höjdare från våra forwardars, men visst han spelade förtroende ingivande.

En lärka gör ingen sommar, den här matchen får hamnar i facket ”premiär match”. Nu är första matchen avklarad, bara å blicka framåt och hoppas att den nu inte är magsjuka eller nått annat som visade klasskillanden i den här matchen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: AIK - Timrå IK 2011-09-15
Abron: Visst torskade vi premiären mot Luleå med 5-0 lock out-året?

Tycker ändå, trots resultatet, att Timrå spelade bra. Jag hade fötväntat mig en menlös massa offensivt som defensivt. Nu var det ju bara defensiven som var katastrofal. Målskyttet var väl i ärlighetens namn inte så jävla bra heller, men vi skapade en hel del. Vi förde också matchen - det tar vi med oss.

Med lite folk tillbaka, Hagos & Halonen, blir det säkert mer stabilt bakåt.

Risken finns dock, precis som Olle är inne på, att våra matcher ser ut så här framöver. Att vi är det spelförande laget som faller på individuella missar eller skitmål. Får verkligen hoppas att det var Fasth som gjorde Timrå usel och att det inte är (öhh, troligt?!) Timrås oförmåga som gjorde att målen uteblev.

Hursom så tror jag, om dom fortsätter att spela så här, att årets Timrå blir roligare att följa än fjolårets dito.
Kommentera