1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581725 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1403963

Sv: Timrå IK-Växjö Lakers 2011-09-22
erathoo: Tja som det ser ut just nu så behöver vi att ett gäng dåligt betalda spelare överpresterar för att öht hålla oss kvar i högsta ligan. Det är väl ungefär det?

Ikväll stod ca 1014 platser lediga i arenan...på hemmapremiären. Jag ska inte kritisera en enda jävel för detta eftersom jag inte fanns på plats själv men man måste ju locka fler människor på hockey helt enkelt.

Ska vi säga att vi börjar i änden med sportslig framgång? Ett grovt överpresterande från laget så att vi kan locka kräsen marginalpublik som kommer när laget vinner matcher.

Sen går vi i vinst i ett par säsonger (förutsatt att man hittar ett långvarigt vinnande koncept) och vips så blir vi en attraktiv produkt! Sen bygger vi nytt i stan och säljer fulla hus. Smack smack! Sen är vi storklubb och sen plockar vi in ett par SM-guld.

Vänta lite jag ska bara lämna in den rätta lottoraden för att vinna drömvinsten....så nu! Ja sen kommer Europas stjärnspelare att slåss om att få en plats i Timrå.

Nä jag ångrar faktiskt hela det här inlägget. Sånt här ska man inte skoja om. "It's a long hard road out of hell" som Marilyn Manson skulle sagt. Det här om att hoppa ner i Allsvenskan och "vända", det kan man ju bara fetglömma. Så kom igen nu TJ, linkan, perra och alla andra jävla joppar. Satsa ända in i kaklet nu. Ska vi ryka så ska vi "go out with a bang"! Vem vet? Vi kanske överlever dagen och får möjlighet att sätta upp nya långsiktiga mål?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK-Växjö Lakers 2011-09-22
Olle: kloka ord Olle - nu går jag till sängs, har ett jobb som ska skötas imorrn.

Bestämde mig ju för att vara mer positiv denna säsongen, hmmm....ska vi komma överens att detta var säsongens skitmatch? ok! tack o gonatt! :-)
Kommentera