1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582171 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1406245

Sv: Frölunda HC - Timrå IK 2011-09-27
Limpan: kan vi inte bara bojkotta att se matcherna för agtt markera besvikelsen.

var det en junior målvakt som stod i målet el som räddade frölunda el hahahah!
timrå är tammejfan pinsamt
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Frölunda HC - Timrå IK 2011-09-27
keni: Ja, bojkott kommer säkert få en jättebra effekt. Jag tycker att vi försöker få till någon organiserad sådan. Jag menar, det räcker ju inte med att det förmodligen kommer vara all-time-low ändå resten av säsongen. Bäst att verkligen säkerställa att det slår så hårt som möjligt i den timråitiska penningpungen. Då får dom se!!1

Ett annat alternativ är ju att försöka organisera något annat. Sticka dit på en träning och ifrågasätta vad fan det hålls på med? Dra ihop ett par feta jävla banderoller som man håller upp? Ringa/mejla/telepatisera Linkan, TJ, Perra, Nubben....Gud?

Annars har jag som sagt inte mycket att säga om själva matchen. Timrå hade nada, nichts och intet av skuggan av en chans. Total förnedring.

Tycker också att det är riktigt trist att man sista tio verkligen hjälper till att förnedra sig själva. Att försöka, kämpa men vara chanslös är en sak. Att totalt skita i allt och lägga sig och själv sära på skinkhalvorna är förräderi. Fattar ni att det är VÅRT klubbmärke ni har på er? Ni kommer och går, men klubben - och VI - består. Fy fan, säger jag.

Nu är det krishantering iden högre skolan som gäller. Vänd på varje sten. Det här var förmodligen det mest patetiska jag någonsin sett. Fy fan vad vi skämde ut oss.
Kommentera