1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582383 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1411726

Sv: Timrå IK - Brynäs IF 2011-10-08
Såg att vissa på matchbloggen tyckte att Högstöm var bra, själv tycker jag han är obegripligt dålig just nu, kladdar med pucken helt i onödan så att forwards tappar fart, när Timrå i 3:e har sin bästa sekvens i matchen kliver högstöm in o börjar kladda på blå och ett friläge som följd emot oss.
Han åker även o styr medspelarna i tid o otid ungefär som om han tror han är en storspelare.

Nej bänka Högström snabbare än kvickt, han sänker det lilla tempo Timråforwards har just nu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Brynäs IF 2011-10-08
RTS: Det är SÅ många dåliga avvägningar från väldigt många spelare i laget som tyder på ren och skär orutin. Hagos tar en offside i målgården när vi faktiskt har chansen i 6-5, Högström slänger fasligt många puckar rakt på benskydd istället för att dumpa puckar i brist på bättre lägen, Pikkarainen?! Vars ska man börja? Vilken jävla idi*t. Bränner två helt öppna mål, tar två korkade utvisningar i offensiv zon, åker runt och tycker synd om sig själv. Han kan på egen hand se till att vi är med i matchen men sviker än en gång. Nu ligger inte allt på hans axlar men det är som boorken säger i studion också, stjärnorna måste kliva fram.

Man måste kunna arbeta fram en klausul i kontrakten som gör att man har rätt att sparka såna här lirare. Personligen blir jag förbannad när jag ser Pikkarainen spela ishockey. Han åker runt och lallar, tar korkade utvisningar och sviker laget samtidigt som han skrattar hela vägen till banken. Hans uppträdande är ett hån mot hela föreningen.

Och ni som inte är lika cynisk som jag lär väl tänka nu: "Jaja men han var ju iaf nääära att sätta ett par puckar idag! Han visade god aggressivitet med sina tacklingar iaf! Han kanske är på gång?"

Nära skjuter inget Timrå IK från kvalserien. Nära duger inte. En sak som jag förvisso inte har någon som helst insyn i men som jag ändå funderar kring är: Funderade man aldrig på att sparka Pikkarainen samtidigt som Hirschovits fick lämna? Man värvade dom som ett "paket", kanske borde man ha gjort sig av med båda två i ett paket också? Det var ju inte direkt så att Pikkarainen visade prov på någon extrem hockeyglädje förra säsongen heller, MED hirscho. Kanske borde man ha anat vad som händer nu?

Vampola då? Killen är en stjärna av sällat skådat slag i Timrå men samtidigt verkar han vara så van att spela med bra spelare att hans frustration går ut över laget när framgången uteblir. Idag tar han ännu en sån där idiotisk crosscheckingutvisning, rakt i ansiktet på brynässpelaren, bara för att han är less. I medgång är han en enorm tillgång för timrå, i motgång är han inte riktigt den spelaren som vänder trenden, det börjar bli tydligt. Han blir väldigt snabbt less och ärligt talat, vem fan kan klandra honom?
Kommentera

Sv: Timrå IK - Brynäs IF 2011-10-08
RTS: Högström är helt kass. Hedman hoppas jag man slipper se mer då Halonen och Granath är tillbaka
Kommentera