1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580474 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1414732

Sv: ES dumsnålaste och mest handlingsförlamade klubbledning
Jag håller med i disskusionen om Perra. Framför allt finns det EN specifik grej som lyser igenom honom. Och den här kommentaren kommer jag aldrig att glömma. I Expressens chatt svarade han på en fråga något i stil med.

" Jo visst är det så, ingen vill ju vara här egentligen. Men för att komma någon annanstans måste man ju försöka visa sig bra på lägre regioner"

Hans utstrålning, hans beteende i matcher, intervjuer med mer talar för en sak.

Perra är antingen en person som allmänt ser ut att vara helt uppgiven och eller så är han bortskämd från tiden i FBK så att han inte har något mål med detta jobb. Ingen glöd syns i hans ögon.


Jag tycker det ser ut som han har gett upp.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: ES dumsnålaste och mest handlingsförlamade klubbledning
Angående Boork. Jag gillar han som expert. Ofta framför han kritik och beröm som är befogad till skillnad från många andra "experter"

MEN, jag tror inte att han passar till Timrå som tränare. Han är också lite för bortskämd. Ett lag som FBK skulle passa honom bättre och FBK sa han själv att han skulle vilja träna.

Nej vi behöver en tränare som har lite pondus. En tränare som inte sitter med en massa Stanley Cups eller SM-Guld. En tränare som kan känna något för klubben han tränar.

En eldsjäl som aldrig ger upp och tvingar laget att pressa sig till 100%.

Det är den tränaren vi behöver..
Kommentera