1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581634 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1416847

Sv: Timrå IK - HV 71 2011-10-22
Bragd-Birger:
Sluta skyll på Perra nu för fan. Han har spelare som som för helvete tappar markering och spelar fast sig 1000 gånger per match!! Finns inte en tränare som skulle kunna göra nåt åt detta undermåliga hockeylag!! Den som ska ta största ansvar för deta fiasko är sportchefen och ingen annan!! Fattar man inte att man måste ha en riktigt bra leading line och fylla på sedan är man inte kompetent för 5 jävla öre!!!! Sedan backarna är ju inget annan än en skär jävla katastrof!!!!! Hur fan ska Perra skapa nåt av detta fiaskolag!!!??? Inget annat snack är vidkommande för min del!!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - HV 71 2011-10-22
Taurus: Tycker att du gör det lite för lätt för dig genom att enbart skylla på spelarna. Kolla AIK:s backuppsättning förra året. Där var det jävlarimej inte många av klass. Melin lyckades dock få dom - och hela laget - att spela ett enkelt, kompakt försvarsspel. In på kropp, intensitet, småfult.

Perra kan inte hantera spelarmaterialet för fem öre. Det är uppenbart. Givetvis skulle det se helt annorlunda ut om vi hade bättre backar. Men, det har vi inte. Perra kan inte träna, coacha och spela backarna som om dom vore det. Dom är ytterst begränsade, och måste få uppgifter och ett handlingsmönster som ryms inom deras kompetensområde.

Naturligtvis gäller detta även centrar/forwards. Här ser det ju också lika sinnessvagt oinspirerat ut. Det totala försvarsspelet suger. special teams suger. Det offensiva spelet suger, undantaget då enskilda bra initiativ av spelarna.

Sen har vi synkningen med sportchefen. Lill-Kenta/Nubben funkade klockrent. Perra/Linkan är en match-making from hell. Man kan tro att dom aldrig diskuterat med varandra. Vad vill Perra ha i spelarväg? Om det inte var spelare av den typen han fick - varför i helvete värvades dom? Och varför markerar i s f inte Perra genom bänkningar?

Slutligen coachningen. Friberg kommer som division1-junior och spelas direkt i förstakedjan. Vad fan är det? Är det han som är den spelare man ska lägga offensivt ansvar på, som ska prestera och få med sig dom andra spelarna? Varför i helvete har man då tokdyra snubbar som Pikken, Pärssinen, Murran i laget? Naturligtvis gick det åt helvete. Resultatet blev bänkning för Friberg ett par matcher, sedan inmatchning i en ungdomskedja - något som naturligtvis är betydligt smartare.

Hedström var lite samma sak. Han har kommit mer och mer, och nu är det motiverat att lira honom i en toppformation. Men varför gjorde man det från start? Återigen - han var en billig värvning, ett longshot och en chansning. En lyckad sådan, men: varför lira honom som om han var en top-notch-player?
Satsar man dyra pengar på toppspelare måste dom spelas som sådana. Håller dom inte måttet måste man agera. Kraftfullt.

Och coachningen i övrigt är ju också jävligt tveksam. Kolla hur man hanterar PP t ex. Eller som nu, då man väntar tills HV singlat in sex höstlöv innan man funderar på att dra ut Riddarn.

Nej Perra, det här duger inte alls. Jag ser ingenting i Timrå som tyder på att Perra har en positiv effekt. Jag tror inte att det ö h t är möjligt att spela sämre, med det skitlag vi har. Han får ut max i uselhet. Och det där med att föra matcher...nej, där går jag inte. Detta tänkta korta inlägg blev tillräckligt långt.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Timrå IK - HV 71 2011-10-22
Taurus: Man kan byta ut perra även om hans ersättare inte förväntas göra underverk med samma skitlag. Vad som behövs är ett nytt sätt att tänka, ett break, en nystart. Perra brinner inte för det här och det kan han knappast klandras för. Som någon sa tidigare, han blev säkert lovad ett bättre lag när han skrev på, än det som står på isen idag.

Kan man blixtra till som man gjorde mot Luleå och mot LHC så kan kan spela på en högre nivå, tydligt är dock att perra inte är mannen att få laget att prestera på den nuvån över tid. Det kanske fungerar i någon enstaka match men det räcker inte för ett krislag som Timrå.

Nej det behövs nytt blod och större engagemang till det här laget. Perra ska inte röra i den här skiten något mer, han ska tillbaks till Karlstad med första bästa buss.
Kommentera

Sv: Timrå IK - HV 71 2011-10-22
Taurus: bra skrivet,jag tror inte det räcker med några spelare. man har kletat fast sig riktigt bra nu å självförtroendet kommer inte att komma tillbaka heller. jo förresten, sparka linkan,TJ,8 st spelare å ta in Zäta,Lander,Oveskin,Lundkvist i målet. Lidsrtöm så kanske det kan gå vägen för att slippa kvalserien.
vilka naiva jävlar som trodde att detta lagbygge skulle räcka.
ååå herrrreguuuuud
Kommentera

Sv: Timrå IK - HV 71 2011-10-22
Taurus: efterblivna linkan ja det är efterblivna linkan ja det är efterblivna linkan
Kommentera