1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581631 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1416878

Sv: Timrå IK - HV 71 2011-10-22
Taurus: Man kan byta ut perra även om hans ersättare inte förväntas göra underverk med samma skitlag. Vad som behövs är ett nytt sätt att tänka, ett break, en nystart. Perra brinner inte för det här och det kan han knappast klandras för. Som någon sa tidigare, han blev säkert lovad ett bättre lag när han skrev på, än det som står på isen idag.

Kan man blixtra till som man gjorde mot Luleå och mot LHC så kan kan spela på en högre nivå, tydligt är dock att perra inte är mannen att få laget att prestera på den nuvån över tid. Det kanske fungerar i någon enstaka match men det räcker inte för ett krislag som Timrå.

Nej det behövs nytt blod och större engagemang till det här laget. Perra ska inte röra i den här skiten något mer, han ska tillbaks till Karlstad med första bästa buss.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - HV 71 2011-10-22
Olle:

Kan hända att det är så. Men var det ska in nytt blod om någonstans så är det på sportchefspositionen!!!! Oavsett hur många millar han får till sin spelarbudget så kan man ta mig fan inte göra sämre ifån sig än vad Linkan gjort!!! Man måste ju för helvete fatta att man måste ha spets oavsett om det blir lite sämre i tredje och fjärde!! Det går ju för i helvete inte ha 22 st allroundspelare som han så vackert och snyggt kallar allt han komenterar!!! Du måste ha producerande enheter definitivt i första och även hyffsat bra i andra!! Men inte då!!! Vi kör fyra skitdåliga enheter, men dom är jämnbra alla fyra!!! Då kan man fråga sig om man är ES mässig i sitt agerande.?? Men vad jag hört så är det inte ens AS mässigt från rätt säkra källor!!!!
Kommentera

Sv: Timrå IK - HV 71 2011-10-22
Olle: Känns som nedmonteringen utav laget började för 3-4 säsonger sedan. Gillar inte personliga påhopp, men måste nog hålla med många att valet utav sportchef efter Nubben inte var av högsta klass. Finns säkert fler i ledande roller som borde tänka över sin förmåga att leda ett sådant företag som Timrå IK. Finns ett bra uttryck som stämmer bra med dagens Timrå. " Det går aldrig att bromsa i en uppförsbacke" om man vill nå framgång. Jag lider med alla som håller på detta lag!
Kommentera

Sv: Timrå IK - HV 71 2011-10-22
Olle: Sätt in Ante K. Vi har inget att förlora. Han har allt att vinna, Han kan omöjligt göra det hela sämre.
För skulle vi åka ut så kan han aldrig klandras, allt är Perras o Linkans fel i såna fall.
Kommentera