1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582790 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1417644

Sv: Det är dags att agera
ÖstrandsNisse: Floskelfabriken.se/timråik

Det pratas en massa från alla håll, men inget konkret finns att ta på. "Vända på alla stenar" - jaha, vad menar man då? "det gäller att få alla att bli bättre" - jajjamän, helt klart. Men exakt hur tänkte man göra det?! "inte kända för att sparka tränare" - och det skulle vara något positivt i dagsläget?!

Det blir mycket bla bla just nu. Hoppas att mötet styrelsen skulle ha i veckan styr upp lite, att dom arbetar fram klara direktiv och sedan kunna gå ut med vad som gäller för att lugna fans och sponsorer.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Det är dags att agera
Kerstin_k: Tog mig tid igår och skrev ett mail iår igen till Christer Ericson.

Denna gång tog jag i lite medhandskarna och krävde svar på en del frågor - funderingar.

Fick svar i våras att flera justeringar skulle göras inför årets säsong, man skulle se över de punkter där man inte klarat det uppsatta målet.

I detta mailet tog jag upp raka konkreta frågor såsom:

1. Hur tänkte man när man värvade några fd spelare som inte presterat en hög lägsta nivå i andra ES klubbar?

2. Vilka åtgärder kommer att vidtas nu i skrivande stund? Kommer man att värva eller hoppas att det vänder ändå? (Till det sistnämnda är jag oerhört skeptisk).

3.Hur löst sitter tränarna i nuläget? Här ser man klara problem med att få ihop ett fungerande tryggt grundspel. Jag är väldigt skeptisk att värvning av 1-2 nya spelare kan förbättra den punkten. (Hoppas jag har fel)

4. När det inte klickat i spelet, då bör den ansvarige för värvningarna Stefan Lindqvist ifrågasättas, här tycker jag man ska utvärdera fler än en gång och det helst så snabbt som möjligt. Det är dyrbart att ramla ur ES.


Ser fram emot ett svar , ska bli spännande att se om målen kommer att uppnås bättre än i våras.
Kommentera

Sv: Det är dags att agera
Kerstin_k: Ett sätt att visa handlingskraft hade varit att få läsa typ: "-Så fort slutsignalen ljöd efter lördagens förlustmatch kallade vi in styrelsen och har suttit i möte sedan dess. Vi har insett att saker måste ske nu, helst igår. Nu har vi enats om en strategi som vi redan nu arbetar efter. Den strategin visar på handlingskraft."

Jag är så trött på alla dessa "om och men", "stenar hit och dit", "sonderingar av spelare" o.s.v.

Gaaaah!
Kommentera