1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581711 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1419071

Sv: Apropå nånting...
Tim Norberg: Och Brendl lär inte gå till Brynäs i alla fall.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
hubbenorlen: Men linkan din soffpropp signa Brendl för fan! Kör han på ett try-out med möjlighet till fläskig lön vid förlängning. Jaga sponsorer istället för att "sitta och fisa".
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Lite skrämmande hur dålig handlingskraft det verkar finnas inom klubben. Ett möte med tränarna är det enda nyhet man kommunicerat utåt iaf, förutom samtal inom gruppen.

Scenariot att vi kunde ligga hopplöst sist efter 1/4 del av säsongen, verkar kommit som en total överraskning. Trots att övriga hockeysverige inte är det minsta förvånade. Borde man inte jobbat i det tysta för att ha en plan B iaf detta skulle inträffa?

Nu sitter vi i en rävsax, vikande publik och minskade intäkter gör inte underverk för en redan ansträngd ekonomi. Är man så iskall(dum) så att man väntar med ev värvningar/förändringar till kvalserien?

Som andra redan varit inne på här, varför inte gå ut o prata med sponsorerna om att frigöra pengar till några nya värvningar? Dom har ju oxå ett stort intresse att ha timrå kvar i ES, man kan ju inte få mer än ett nej. Agera på något sätt, annars är kvalserien ett faktum!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...

Så har Rolle en riktigt bra krönika i ST idag. Eller egentligen säger den väl samma sak som sagts här i en månad nu. Kanske just därför den känns så bra? Vet inte om den kommit till nätet än.

Kommentera