1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581694 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1422838

Sv: Apropå nånting...
RocknRolf2: Jag har inget emot Nubben. Han har gjort så mycket bra för Timrå.
Let bygones be bygones.
I dagsläget handlar det om att skicka signaler om att Timrå IK agerar.
En sån här förändring har ju egentligen inget att göra med spelet på isen, men det kan ändå skapa ny energi – till hela klubben
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
hubbenorlen: När nubben kom tillbaka till klubben så sas det väl att han skulle bistå tränarna i båset, jobba med personlig utveckling, och hjälpa Linkan med rekrytering.
Det sista har tydligen inte fungerat.Därav denna utveckling.

Jag misstänker fortfarande att Vampen kommer att offras för att ge utrymme att värva in kompetens som gör laget jämnare,
Bara pengarna och energin räcker så bygger nog nubben en ny röd hockeymaskin till oss.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Jag gillar också Nubbs rader i pressmeddelandet. Hans ord där gav mer än vad Linkans samtliga gjort under de här åren. Nu hoppas jag att de innefattar att herr Johnsson och klättermusen får lämna.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Jag skulle inte komma in på HS förns en förändring skedde, nu har det gjort det och jag är tillbaka! börjar med att säga: Dåligt av dig Bravo du kunde inte hålla dig du skulle ju inte heller vara på HS, klåpare! ;-)

Igå så ville jag så gärna logga in för att säga "Det syns att vi kommer att värva och det syns att Vampola verkar gilla det som komemr att hända, för vilket jävla driv han hade igår, det måste vara Caslava som är på G" och idag så kan man läsa att vi jobbar med honom och det är detaljer kvar.
Kommentera