1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581690 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1422985

Sv: Apropå nånting...
Ett spekulationstillägg. Kan det möjligtvis vara så att externa finansiärer tryckt på den här åtgärden för att skjuta till mer pengar? Då skulle det helt plötsligt vara rätt enkelt att ta till sig denna plötsliga åtgärd.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Frella:  Ser man i det absoluta nuet så kan det tyckas populistiskt, men hur man än vrider och vänder på stenarna så har Linkan misslyckats en längre tid och resultaten styr som sagt. Inte alls märkvärdigt att någon som inte lever upp till förväntad nivå, säsong efter säsong, till slut får gå, och inte heller att han får göra det när det går som allra, allra sämst. Men sedan bör man även se detta som något större än bara en tillfällig syndabock eller ett beslut avsett att påverka en akut svacka, utan det här handlar om en grundläggande förändring i organisationen och ett försök att även på sikt förändra föreningens sportsliga prestationer till det bättre.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Frella: Något är det som utlöst denna ändå hastiga åtgärd även om den såklart inte är obefogad då Linkan inte lyckats. Har en dessvärre en känsla av att det har med Vampola att göra. Styrelsen ville sälja Vampola för att frigöra medel för en backförstärkning. Linkan vägrade och menade på att vi kan få ut mer av laget med andra tränare.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Frella: Mycket bra tanke, så är det!
Kommentera