1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582259 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1423165

Sv: Apropå nånting...
ÖstrandsNisse: Jo det behövs ju en större förändring än så här. Men på sikt. Som du säger skulle det bli alldeles för mycket oreda om hela ledningen klev av eller sparkades.
Det finns bara tre anledningar till att kicka en sportchef under pågående säsong:

1. Att man behöver frigöra pengar.
2. Att blidka fansen.
2. Att visa handlingskraft med hopp om ny energi

Något annat skäl kan jag inte hitta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
hubbenorlen: Om det nu skall spekuleras så kan väl ett annat skäl vara att Linkans åtgärdsplan inte föll ledningen i smaken.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...

hubbenorlen:
Linkan fick sparken för att Timrå IK kapade sin lönebudget och i förlängningen inte lyckades med att locka till sig kompetenta hockeyarbetare.

Det jag kan tycka är anmärkningsvärt är att så fort TJ & CE skall uttala sig i media så är det med negativa tongångar.

Timrå IK behöver en ny dynamisk duo i form av ny klubbdirektör och klubbordförande.
Dessa två måste förmedla optimism och framåtanda. Inte tvärt om. 


Finns det ingen inom Norrporten att ta över som Klubbdirektör, eller Mr Darkhorse Smokey?

Vilka detta skall vara vete fan men det blir en grannlaga uppgift för valberdningen att ta tag i om man inte redan gjort det redan.

Kommentera

Sv: Apropå nånting...

hubbenorlen: Frigöra pengar gör man inte. Stefan har inte så lång tid kvar på sin anställning som innefattas i denna års budget. Det blir någon krona kvar men om man sparkar en sportchef för att frigöra säg max en halv miljon kronor, då är det riktigt illa ställt.

Att blidka fansen är ett troligt scenario, men jag undrar jag om inte ett tränarbyte hade blidkat fansen på ett ännu mer positivt sätt. Jag hade då valt ett tränarbyte framför entledigandet av Linkan alla dar i veckan. Nu kanske det blir så ändå även om Ericson säger att de sitter säkert.
Ditt sista scenario är väl mest sannolikt och jag kan inte säga att jag ogillar det OM föreningen gör fler åtgärder än enbart denna. Man har lovat pengar till nyförvärv men jag är osäker på om vi har materialet i båset att förvalta det på rätt sätt. Alltså jag har noll förtroende för Perra som tränare, absolut noll.
Om man får vara lite desperat så undrar jag om man är en idiot om man leker med tanken att någon som känner Zäta tar kontakt med honom, förklarar den allvarliga situation föreningen hamnat i, beskriver hur man tänkt lösa den, och frågar om Zäta kan tänka sig att hjälpa till. Tror ni att man vänt på den stenen eller är jag en fullständig jubelidiot som leker med tanken? Jag vet inte, men jag tycker att läget vi befinner oss i är så allvarlig att man även måste fundera i dessa banor.

Redigerad kommentar

Kommentera