1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581411 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1426242

Sv: Silly Season 11/12
Abron: Jag har alltid gillat Linkan, då jag är smyggårdare, men jag tror nog att de allra flesta hade velat ha Vampola kvar och därför går det inte att hjula som situationen är.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 11/12

Ambroo: Jag har aldrig gillat Linkan. Varken den vi sparkade eller den vi värvade. Men visst; jag är väl av åsikten att alla förtjänar en chans innan stora sågen kommer fram. Mycket av mitt förakt mot Linkan grundar sig, faktiskt, i att jag aldrig sett honom missa ett friläge eller chans mot Timrå. Det var förvisso i Djurgården. Och utanför Stockholm har det gått sådär. Det återstår att se hur det går i den röda dressen. Vem vet; han kanske presterar bäst i rött?

Angående switchen så kan jag inte se att det finns en enda levande människa som innerst inne - jo, Linkan då så klart - tycker att bytet Vampola till Bremberg är bra. Det är, för att vara tydlig, katastrof.

Men återigen; det återstår att se vad helheten av detta blir. Kan vi förstärka den defensiva biten tillräckligt så att vi kan gneta oss kvar via ett kvar så fine. Men än så länge känns det jävligt långt borta. Jag kan inte riktigt se hur Bremberg ska klara av att axla Vampolas mantel. Det finns tyvärr inte för mig.

Som det hörs nu återstår alltså en värvning, max två. Båda backar. Förvisso helt rätt. Men tappet av Vampola kommer att kosta offensivt.

Febern blev med ens ännu jobbigare att uthärda :(

Kommentera

Sv: Silly Season 11/12

Ambroo:

Nä det förstår jag med, i min inskränkta hockey värld så anser jag att Vampola inte riktigt han passade in i årets lag. Sedan är nog inte Linkan en ersättning för Vampola, långt därifrån. 

Kommentera

Sv: Silly Season 11/12
Ambroo: Nä...men jag tror att Timrå som klubb var rätt rökt för Vampola sedan typ förra veckan eller nåt så det var nog inte mycket Nubben kunde göra åt den saken. Han hade bestämt sig, simple as that. Tycker iaf att vi kan glädjas liiite åt Linkan och samtidigt inte ställa honom mot Vampola. För jag utgår från att Linkan var en värvning för sig och att nu är det Vampola som skall ersättas.
Kommentera