1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582096 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1426252

Sv: Silly Season 11/12

Ambroo: Jag har aldrig gillat Linkan. Varken den vi sparkade eller den vi värvade. Men visst; jag är väl av åsikten att alla förtjänar en chans innan stora sågen kommer fram. Mycket av mitt förakt mot Linkan grundar sig, faktiskt, i att jag aldrig sett honom missa ett friläge eller chans mot Timrå. Det var förvisso i Djurgården. Och utanför Stockholm har det gått sådär. Det återstår att se hur det går i den röda dressen. Vem vet; han kanske presterar bäst i rött?

Angående switchen så kan jag inte se att det finns en enda levande människa som innerst inne - jo, Linkan då så klart - tycker att bytet Vampola till Bremberg är bra. Det är, för att vara tydlig, katastrof.

Men återigen; det återstår att se vad helheten av detta blir. Kan vi förstärka den defensiva biten tillräckligt så att vi kan gneta oss kvar via ett kvar så fine. Men än så länge känns det jävligt långt borta. Jag kan inte riktigt se hur Bremberg ska klara av att axla Vampolas mantel. Det finns tyvärr inte för mig.

Som det hörs nu återstår alltså en värvning, max två. Båda backar. Förvisso helt rätt. Men tappet av Vampola kommer att kosta offensivt.

Febern blev med ens ännu jobbigare att uthärda :(

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 11/12

Kerstin_k: Personligen har jag alltid tyckt Bremberg varit för bra för ES, en spelare med smartnes av sälla skådat slag, nu är det upp till bevis, men tappat av Vampen känns i detta läge jäkligt obra. Men skulle Timrå tvingat kvar Vampola tror jag inte detta blivit nån succe heller.

Själv tror jag det kommer in 3 spelar ganska snart

Kommentera