1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581447 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1426343

Sv: Silly Season 11/12
Abron: Håller med att solen går upp även i morgon, det gör den alltid, men vad trycker Du om en klubbdirektör som innan seriestarten står och talar om att vi är en liten klubb, med en liten arena, med små förutsättningar o.s.v. Det tycker jag är att kasta yxan i sjön, och det till och med innan spelet har börjat. Det blir svårt för oss vanligt dödliga att stå på barrikaderna när ledningen har gömt sig innan kriget startat.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 11/12

Nisse:

Sure Nisse. 

Jag anser inte att allt är perfekt, det finns en del detaljer som jag och flera andra ogillar, så är det. Men vad jag försöker beskriva, dock med dålig framtonig, är att vi är offcide. 

Utan aktivt deltagande i föreningen så blir det en ridå, vilket vi tyvärr måste acceptera. Men det betyder inte att vi skall hålla truten, det är av stor vikt att åsikter kommer fram i ljuset. Utan det så kommer utvecklingen att stanna. Men vad jag kan tycka är att det finns en uppgiven het som inte har några gränser, det skapas en negativ atmosfär i ett läge när det borde vara tvärt om.

Jag kan tycka att det ältas för mycket om det ena å det andra i det arbete som faktisgt bedrivs inom TIK. Det i sig kanske ger i handen att fler får svårt att stå på barrikaderna. Eller?

Kommentera