1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581411 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1426346

Sv: Silly Season 11/12

Nisse:

Sure Nisse. 

Jag anser inte att allt är perfekt, det finns en del detaljer som jag och flera andra ogillar, så är det. Men vad jag försöker beskriva, dock med dålig framtonig, är att vi är offcide. 

Utan aktivt deltagande i föreningen så blir det en ridå, vilket vi tyvärr måste acceptera. Men det betyder inte att vi skall hålla truten, det är av stor vikt att åsikter kommer fram i ljuset. Utan det så kommer utvecklingen att stanna. Men vad jag kan tycka är att det finns en uppgiven het som inte har några gränser, det skapas en negativ atmosfär i ett läge när det borde vara tvärt om.

Jag kan tycka att det ältas för mycket om det ena å det andra i det arbete som faktisgt bedrivs inom TIK. Det i sig kanske ger i handen att fler får svårt att stå på barrikaderna. Eller?

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 11/12
Abron:Men samtidigt måste Du förstå att det stora vemodet och frustrationen kommer över folk när det är som det är och vi blir betraktade som mindre vetande av de styrande, Ödmjukhet brukar vara ett ledord när det är tuffa tider från de styrandes sida om dom vill ha några med sig. Annars blir det som i arabstaterna, det går käpprätt åt skogen och dom har inget förstått. Jag kan inte låta bli att tänka på både Saddam H. och M.Gaddafi, i övrigt inga liknelser vid dessa människor.
Kommentera