1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581411 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1426352

Sv: Silly Season 11/12
Abron:Men samtidigt måste Du förstå att det stora vemodet och frustrationen kommer över folk när det är som det är och vi blir betraktade som mindre vetande av de styrande, Ödmjukhet brukar vara ett ledord när det är tuffa tider från de styrandes sida om dom vill ha några med sig. Annars blir det som i arabstaterna, det går käpprätt åt skogen och dom har inget förstått. Jag kan inte låta bli att tänka på både Saddam H. och M.Gaddafi, i övrigt inga liknelser vid dessa människor.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 11/12

Nisse:

Nja nu kan jag tycka att din liknelse med araberna var lite väl kraftfull. 

Även jag är i vemod och frustration, time to time, självklart blir det så när hjärtat blöder. Och med handen på hjärtat så har denna säsong hittils varit en tid i den förtvivlandes tecken.

Visst skall ödmjukheten vara ett ledord, vilket kanske även vissa tyckare här på forumet oxo bör inse. Men utan delaktighet i förenings arbetet, mao utan medlemmskap, så finns ingen påverkans möjlighet. Då blir det att sitta vackert med skeden i mun, tyvärr bara att gilla läget.

Nu skall jag ta lopplådan i baktande, sova inför kommande positiva nyheter. Nisse, jag tror att vi skall se ljuset i tunneln, hur illa det än kan se ut. Stå upp för laget, se det positiva att vi är Tikare...

Sov väl.....

Kommentera


Sv: Silly Season 11/12
Hoppar in på Abrons planhalva o försöker se något positivt. Senaste veckan har flera oberoende tidningar hävdat att Timrå är nummer ett i Elitserien.
Kommentera