1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580620 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1430288

Sv: Apropå nånting...

Hej igen kära experthockeypanel!

Har haft det lite skitjobbigt nu på slutet och därav mitt sanslöst usla engagemang här på HS, Zambonin står övertäckt med en snorgrön Jonsered-presenning inne på en loge, alltså inte i en av Timrå IK:s loger utan just på en enkel loge ute på landet. 

Jag vet inte om jag berättat det här förut men i alla fall så är jag numera utan körkort och får numera förlita mig på alla dessa alternativa transportmedel. Därför har jag införskaffat mig i en rejäl moped. Närmare bestämt en Crescent Compact årsmodell -71.

Har nu en liten fråga som jag skulle vilja ha ett blixtsnabbt svar på. Jag funderar på att beställa en sjuochenhalva och 17mm bingförgasare från Hobbex men undrar om man också måste komplettera med snabbgashandtag - För Snabba Och Riviga Starter? Denna reklamslogan tilltalar således en fortåkarsjäl som mig.

Tacksam för ett blixtsnabbt svar!

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...

Johnny Rådepp:Tycker inte att du ska köpa det där gashandtaget nu när vinterhalkan börjar sätta in utan vänta till våren , har en polare som köpte ett sånt där handtag och satte dit det vid den här årstiden, han bytte tillbaka till originalhandtaget ganska omgående för mopeden blev så svår manövrad i halkan, det var helt omöjligt att komma iväg utan att bakdäcket slirade i halkan sa han.

Nä vänta till det blir sommarväg istället så att du successivt kan vänja dej vid dom otroligt snabba startena utan att halka ner i diket hela tiden och kanske skråma ner mopeden.

Hoppas du tycker att mitt råd gav dej något och Heja Timrå!!

Hade bra / Kramer

Kommentera