1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581818 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1430828

Sv: Kommer du skänka 500 kr till föreningens värvarpott?
Olle: Perra kommer att försvinna. Tyvärr kommer det förmodligen dröja längre än dom flesta av oss önskar, men i kvalserien tror jag inte han står där.
Angående pengainsättning, så...är det väl bara att välja. Antingen hänger man på och hoppas att dom insamlade pengarna kommer utgöra en positiv faktor i klubbens kamp för överlevnad eller så gör man det inte. Villkora? Lönlöst. Nubben är sportchef, det är hans väg som gäller. Han kommer att göra det bästa av situationen, efter hur han ser på den.

Vilket mörker. Tjatar - för tredje gången idag - om att vi måste ha in en offensiv center. Enbart Larsson som funkar nu, och det är en bonus. Men han ska inte vara förstecenter.

Herregud. Vilken skitsäsong. Men det har vi fått intrummat i sisådär 20 matcher nu. Ingenting har förändrats i o m dagens bottennapp. Och just där nånstans har vi problemet.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Kommer du skänka 500 kr till föreningens värvarpott?

Bragd-Birger: Läge att damma av Challe lagom till Kvalserien?
Då har han ju fått belastat MoDolidernas budget optimalt och han kan vifta med sin stora röda finne i omklädningrummet osv.

Sannerligen en nygammal röst och Jonte och Challe kan få ge varandra syndernas förlåtelse. Kalla in en katolsk prälle från Gotland (Mitt happyplace) som idrottspsykolog.


Nog med förslag? 

Redigerad kommentar

Låst ämne

Sv: Kommer du skänka 500 kr till föreningens värvarpott?

Bragd-Birger: Hur många har försvunnit från läktarna vid tidpunkten för perras avresa? Har man råd att vara avhängd så här tidigt? Vem fan vill se skiten?! Jag är avundsjuk på dig för att du fortfarande orkar sitta och söka lösningar i formationerna. Själv ligger jag bara i ett hörn och dricker ur en fickplunta...möjligtvis att jag kan väsa ur mig ett "avgå alla" i mellanåt.

Låst ämne

Sv: Kommer du skänka 500 kr till föreningens värvarpott?
Här snackas det om förstacentrar, PP-backar och sypermålisar. Vad vi behöver är en TRÄNARE som kan bygga upp och lotsa laget genom kvalserien!

Timrå IK är dom bästa.
Låst ämne