1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582413 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1430851

Sv: Kommer du skänka 500 kr till föreningens värvarpott?

Bragd-Birger: Läge att damma av Challe lagom till Kvalserien?
Då har han ju fått belastat MoDolidernas budget optimalt och han kan vifta med sin stora röda finne i omklädningrummet osv.

Sannerligen en nygammal röst och Jonte och Challe kan få ge varandra syndernas förlåtelse. Kalla in en katolsk prälle från Gotland (Mitt happyplace) som idrottspsykolog.


Nog med förslag? 

Redigerad kommentar

Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Kommer du skänka 500 kr till föreningens värvarpott?

Herminator: Om det nu finns någon substans i detta med att man vill se Ante Karlsson som huvudtränare nästa säsong så kan jag nog tycka att det vore en bra idé att lyfta upp honom nu på den plats som Nubben lämnade efter sig i tränartrojkan. Då får man känna och klämma lite på varandra. Känns det mjukt och skönt så kan man sparka Clas-Per åt helvete med aningen mer på fötterna än om man skulle sparka dom i februari och lyfta upp en genomgrön Ante Karlsson i det läget.

Jag ogillar egentligen tanken i grunden med tanke på J20 men något måste ta mig fan hända. Ska man på något sätt kunna implementera essensen av Jimmys senaste blogginlägg hos spelarna så är nog Ante Karlsson en bra idé som bara har Timrå IK i blodet istället för två skalliga män som kommer gasa utav helvete hem till Värmland så fort kontraktet löper ut i vår. Hem till varghat och incestuös livsstil.

Låst ämne

Sv: Kommer du skänka 500 kr till föreningens värvarpott?
Mail till ordförande Ericson

Hej.
När du ordnat så att det har varit högläsning av Jimmy Hamrins senaste blogginlägg i st som han kallar ett brev till laget skall jag sätta in 500 kr på ert konto. 

Är mina skattade pengar värda något för er så utgår jag från att detta arrangeras. 

Bildbevis eller ett officiellt brev från lagets kapten är ert kvitto på insättningen. 

Tack för ordet 
Låst ämne