1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582414 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1430858

Sv: Kommer du skänka 500 kr till föreningens värvarpott?

Herminator: Om det nu finns någon substans i detta med att man vill se Ante Karlsson som huvudtränare nästa säsong så kan jag nog tycka att det vore en bra idé att lyfta upp honom nu på den plats som Nubben lämnade efter sig i tränartrojkan. Då får man känna och klämma lite på varandra. Känns det mjukt och skönt så kan man sparka Clas-Per åt helvete med aningen mer på fötterna än om man skulle sparka dom i februari och lyfta upp en genomgrön Ante Karlsson i det läget.

Jag ogillar egentligen tanken i grunden med tanke på J20 men något måste ta mig fan hända. Ska man på något sätt kunna implementera essensen av Jimmys senaste blogginlägg hos spelarna så är nog Ante Karlsson en bra idé som bara har Timrå IK i blodet istället för två skalliga män som kommer gasa utav helvete hem till Värmland så fort kontraktet löper ut i vår. Hem till varghat och incestuös livsstil.

Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Kommer du skänka 500 kr till föreningens värvarpott?
En marknadsavdelning som öppnar med att tigga stålar med fel kontonummer!? En tränare som får en träig fågelholk att kännas som ett tugummituggande adhd-freak!?

En TIK-bloggare som GRATIS säger klokare hockeysanningar än vad svindyra snubbar iklädda TIK-tröjor presterar när dom sover...

Nu får det fan vara nog! Nubben är bra, men i skuggan av idioter räcker det inte till. Ta ert ansvar och leverera för det Ni får i lön. Gäller typ 90% av TIK:s organisation.
Låst ämne