1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582333 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1430860

Sv: Kommer du skänka 500 kr till föreningens värvarpott?

Olle: Det finns många som kan dra gränser. Spelarna kan dra gränser över tränarna/spelet/laget. Såsom Vampola. Perra kan dra gränser vad gäller spelarmaterial och sportchefsarbete. Nubben kan dra gränser rörande spelarprestationer, ledningens handlingsförmåga m m.

Sett ur alla synvinklar finns det nog många inom föreningen som inte skulle kunna klandras för det dom inte vill ställa upp på.

Frågan är dock vad som är bäst för Timrå. Att man försöker i en riktning, eller att fler och fler ger upp lagom till kvalserien?

Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Kommer du skänka 500 kr till föreningens värvarpott?
Bragd-Birger: att inte skänka pengar till en spelarvärvning är inte ekvivalent med att "ge upp" i min bok. Jag ser det mer som en protest. Lite på samma sätt som de 2000 frånvarande åskådarna i varje hemmamatch gör.

Jag tycker att du har lite fel. Dom du räknar upp, "som inte kan klandras för att dom inte ställer upp", får alla sina lönecheckar av fansen. Nu missköter dom sina jobb samtidigt som dom kräver mer pengar från dom ENDA som faktiskt ställer upp.

Jag tycker att det krävs ett lite mer meningsfullt utbyte mellan fans och ledning innan en sån här sak går smärtfritt igenom. Vad vill bidragsgivarna? Vilka värdegrunder önskar dessa "sponsorer "att Timrå IK upprätthåller?

Jag kanske har helt fel också, majoriteten av fansen kanske helst vill se Perra kvar vid rodret samtidigt som man plockar in en spelare eller två. Jag tycker dock att det finns skäl att ifrågasätta det som sker just nu.
Låst ämne

Sv: Kommer du skänka 500 kr till föreningens värvarpott?

Bragd-Birger:

Jag tycker att Kvalserien har en så negativ klang. Jag föredrar att kalla den för "Lilla SM" istället.

Låst ämne