1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582340 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1430871

Sv: Kommer du skänka 500 kr till föreningens värvarpott?

Olle: Ja, men man måste fråga sig vad protester leder till. Att inte sätta in pengar kommer inte få någon annan effekt än att det blir mindre medel för Nubben att röra sig med.

Han är sportchef. Jag har tjatat ett antal gånger om att jag inte vill att han ska vara det, men det är han. Då är det han som har mandatet, och han har ansvaret för att fatta dom beslut som ska klara målet: hålla Timrå kvar i Elitserien.

Vi kan tycka vad vi vill om tränarna. Så länge Nubben bedömer att det är bättre att ha dom kvar än att kicka dom stannar dom. Värdegrunder? Vi vill se ett bra Timrå. Ett lag som spelar den hockey vi gillar, och som inte är någon slagpåse.

Jag vill se att Nubben agerar. Likaså spelarna och tränarna. Jag vill inte att Nubben ska springa runt och fråga oss fans om vi vill ha kvar tränarna eller inte. Han är professionell. Kan han inte se att Timrå spelar som arslen och om han inte har några tankar om vad det beror på, så...är han ju totalt inkompetent. Och det vet vi att han inte är.

Vi måste välja våra strider. Jag väljer att ge pengar till en snubbe jag inte gillar, och vars förmåga att reda ut denna situation jag betvivlar. Än så länge kan jag inte se att vi har ett bättre lag nu än innan uppehållet. Jag misstänker att Vampola kvar + en back och tränarbyte skulle kunnat haft en positivare effekt.

Om det verkligen skulle ha blivit så kommer vi aldrig att få veta. Däremot vet vi att det numer är Nubbens väg som gäller. Vill vi ge honom dom bästa förutsättningarna eller inte?

Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Kommer du skänka 500 kr till föreningens värvarpott?

Bragd-Birger: Jag håller med! Även om jag tycker laget spelar bedrövligt så skall ju pengarna in för att förändra den situationen.

 

Det blir som ett negativt moment 22 om alla säger, "Nej jag ger inga pengar så att laget kan bli bättre så länge de inte spelar bättre än såhär".

Dock håller jag med om att laget måste visa mer vilja än vad man gjorde mot AIK.

 

Själv kommer jag att sätta in 1000 kr, och jag hoppas att fler följer mitt exempel!

Redigerad kommentar

Låst ämne

Sv: Kommer du skänka 500 kr till föreningens värvarpott?
Bragd-Birger:
Sätter in 500:- under förutsättning att man arrangerar högläsning av Jimmys brev till laget.

Är mina skattade slantar värt något för dom så borde väl detta inte vara något problem.
Låst ämne