1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582333 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1430925

Sv: Kommer du skänka 500 kr till föreningens värvarpott?

Bragd-Birger: Jag håller med! Även om jag tycker laget spelar bedrövligt så skall ju pengarna in för att förändra den situationen.

 

Det blir som ett negativt moment 22 om alla säger, "Nej jag ger inga pengar så att laget kan bli bättre så länge de inte spelar bättre än såhär".

Dock håller jag med om att laget måste visa mer vilja än vad man gjorde mot AIK.

 

Själv kommer jag att sätta in 1000 kr, och jag hoppas att fler följer mitt exempel!

Redigerad kommentar

Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Kommer du skänka 500 kr till föreningens värvarpott?

Om man skänker pengar så gör man ju det till klubben. Man skänker inte till ledningen eller spelarna. Inte till sportchefen eller ordföranden.
För det är ju själva klubben vi stödjer.
Om vi skulle byta spelare och ledning med Modo, så skulle vi ju inte byta favoritlag bara för att "våra" spelare numera spelar med Modo.
Så straffa inte klubben genom att strunta i att skänka pengar.
För det är vi som är klubben.

Låst ämne

Sv: Kommer du skänka 500 kr till föreningens värvarpott?
Patrick Polly: Många företag verkar välja det mindre paketet. Synd då det är dom pengarna som gör mest skillnad. Men fullt förståeligt då de flesta företag som nu puttar in lite till redan puttat in sina bidrag innan säsongen.
Låst ämne

Sv: Kommer du skänka 500 kr till föreningens värvarpott?
Sätter in 1500 under förutsättning att TRÄNARNA AVGÅR SPARKAS ! De har nu lett laget i 78 matcher ja just det 78 MATCHER och det finns inte ett grundspel sämst i alla spelmoment pp box mm i vilken annan elitklubb har de vart borta för länge sedan AGERA NU FÖR HELVETE . Spelare som ska bort om man mot förmodan klarar en kvalserie räknar med att det andra laget som följer Timrå dit klarar sig kvar ganska lätt Pikkarainen Murley Röymark Pärssinen Målvakterna Robinsson tant HAGOS given Gnagarn. Tveksamma Hallin Torp kanske glömnt någon. Här ser man vilket jävla lag linkan byggde upp klar allsvensk klass över det om kollar truppen. Lyckas nubben värva laget kvar då är det en bragd utan dess like. Jag tror det behövs 3-5 spelare för att klara sig kvar där många lag spelar en hockey som Aik Väsjö gör som inte passar Timrå tyvärr.
Låst ämne