1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582984 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1447448

Sv: Timrå IK - MoDo Hockey 2011-12-06
Vad finns det att diskutera?

Vi är Elitseriens utan tvekan sämsta lag.

Nog för att vi har någon kedja av klass.

Men att vi TVINGAS använda Högström trots att ingen vill, visar att vår trupp är den sämsta i Elitserien.


Det sämsta laget ligger helt logiskt sist, nu handlar det bara om kvalserien.

Vilka lag tror ni vi kommer att få möta? 
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - MoDo Hockey 2011-12-06

Mackelito: Nog måste det finnas en back från juniorerna som är bättre än högström att kalla upp.  Någon som kan lägga en PASSNING typ en meter från en medspelare,

på BLADET på en timråspelare. Mer behöver vi inte kräva av junioren i så fall. Sen är det ju bara ett plus om spelare kan lägga ner en puck mot mål som inte går direkt på motspelares blad och skapar kontringar. 

Kommentera

Sv: Timrå IK - MoDo Hockey 2011-12-06

Mackelito: Jag vet med bestämdhet att vi möter Skellefteå borta på torsdag. Sen avslutar vi med Växjö hemma innan det stundar dryga två veckors jullov.

Prata om kvalserien du om du tycker att självspäkning is the shit. Själv väljer jag att se slaget förlorat först när det är förlorat. Det finns ju faktiskt en möjlighet - hur liten den än må vara - att laget studsar tillbaka. Ponera att man tar en chockseger (!!!1) mot Skellet och sedan följer upp det med att faktiskt vinna mot Växschjö. Då sitter vi där och är - sannolikt - likförbannat det lag som gått bäst mellan uppehållen. Ska vi lägga oss och dö ändå då?

Nej, va faen. Det är bara att grotta på. Det är 26 matcher att spela, vare sig vi vill det eller inte. Först därefter ska det spelas kval, slutspel eller ingenting.

Efter jul kan man dessutom hoppas på att det finns något nytt i truppen. Den där offensive centern, t ex. Och en trevlig back.

Nya tränare har man insett att det inte blir, annat än möjligen till en eventuell kvalserie då. Tyvärr, får man säga. Jag tycker visserligen att Perra ska ha lika mycket ros för lagets uppryckning som han ska ha bajs för all skithockey vi tvingats se under hans ledning, men: det håller inte riktigt. Den här oförmågan att hitta någon form av grundspel och -trygghet är deprimerande och uppenbar.

Håhåjaja. Tur att det bara är en lek det här.

Kommentera

Sv: Timrå IK - MoDo Hockey 2011-12-06

Mackelito: Skulle vi lyckas behålla det poängsnitt (1,6-1,8) vi har nu de senaste åtta matcherna kommer vi undvika KS. Men det kommer att ta tid att äta sig ikapp då vi inte vinner mot rätt lag.

F ö anser jag att Dallas borde spela istället för Högström.

Kommentera