1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581464 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1449768

Sv: Apropå nånting...
Steffe: Jo för betalar vi driften så kan vi ju inte koncentrera oss på att leta spelare menar jag....Dom har fått in över 500k och med det kan man börja sikta på nyförvärv får man in mer pengar blir det stabilare och man kan värva. Hur jävla naiv får man vara om du tror dom går ut och annonserar en värvarpott för att sedan inte värva någon och bara betala drift....Sen om det är våra 500k som betalar det och deras 500k som hjälper till på en värvning som annars skulle gått till drift, vad fan spelar det för roll. Vi har 500k plus att "leka" för, lägg ner förfan!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...

Blizzard: Lägga ner för fan? Jag tänker gnälla på till den dag när jag sett ett eller flera nyförvärv av klass. Tycker du bara att likasinnade som du ska få öppna käften... om man äskar pengar till en sak så skall pengarna banne mig nyttjas till det.

Om dom ändå hade haft en plan när dom gick ut och tiggde pengar av supportrarna så hade det väl varit en sak. Nu är det ju tydligt att en plan finns inte, inte en realistisk iallafall. Smarthet i detta fallet hade varit att ha haft en plan att värva någon direkt med det kapitalet som kom in i närtiden efter att dom gått ut med "erbjudandet" att bidra, förmodligen så skulle folk ha sett att det hände något vettigt med pengarna och kunnat tänka sig att bidra mer... 

Detta företag (ja, jag klassar TIK som ett företag som bör generera vinst) skulle må bra av en "total makeover".

Kommentera