1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581448 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1449795

Sv: Apropå nånting...

Knylan: Med klass så menade jag elitserieklass... är det för mycket begärt enligt dig? Ska vi exempelvis nöja oss med en spelare typ Eric Moe som nyförvärv på backen?

Jag vet inget om klubbens plan, men som jag sa... hade dom varit lite smarta så skulle dom ha agerat redan nu och haft en klar "för värvarpengarna". Tror inte du att detta skulle ha skapat en större VILLHJÄLPATILL-känsla hos många supportrar? Det skulle märkas att man gör skillnad.

Den som betalar en femhunka kanske ger mer om det visas ett resultat, har denna tanke farit genom ditt huvud?

Makeovern behövs nu, åtminstone i båset... efter den här säsongen så är det med största sannolikhet för sent.

Kom ihåg att titta på TIK som ett eventföretag med vinstintresse (i pengar och matcher), du bör INTE driva ett företag på detta viset. 

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...

Steffe: Absolut inte, det är inte mycket begärt. Men det är alltså det du i huvudsak gnäller över, att vi inte värvat något än sedan kampanjen drog igång? Skulle du presentera det gnället för Nubben själv så skulle du förmodligen få världens enklaste svar: att det inte funnits något av värde att värva och som dessutom ville hit.

Ja, självklart skulle det underlätta insamlingen. Det hade varit oerhört mycket bättre om man kunde presentera något men där man bara behövde finansiering. Men det UTGÅR jag ifrån att klubben själva är medvetna om. Det är som sagt inte det enklaste mitt under brinnande säsong. Precis som jag skrev när du gastade om samma sak för någon vecka sen så hade ett drömläge varit det som Brynäs fick när Nordquist ville hem, då fanns det inget snack. Löste man finansieringen så skrev han på, fanns inga andra alternativ.

Nu ser inte verkligheten ut så. Och jag kan bara inte förstå varför du måste ha så jävla bråttom. Du vill mest bara ha ett namn för att stilla något form av begär, är det inte lite så? Tänk om alla spelare kom stöpta i formar också, "Världsklass", "Elitserieklass" och "För dålig för HS-klass", vad jävla enkelt det vore att värva då.

Jag tror att den genomsnittliga bidragsgivaren vill hjälpa klubben. Denne vill se Timrå IK spela i ES även 12/13 och bidrar sedan med det den kan avvara. Man vill se att klubben förstärker laget och kanske kan tänka sig att vänta lite längre än en dag in på uppehållet innan denne går i taket.

Ja, jag vet inte hur man resonerar kring tränarna. Man fick ju ordning på grejerna nu sedan senaste uppehållet, åtminstone poängmässigt. Jag vet inte vem man skulle lyfta in i båset istället som kan säga åt spelarna att göra mer än ett mål på 48 skott t.ex.

Kommentera