1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1449784

Sv: Apropå nånting...

Steffe: För det första: Timrå IK har inte gått ut med den här värvarkampanjen med att uttalat säga att det är "klass" man ska värva, man ska värva spelare för att förstärka truppen. Att man skulle värva "klass" är din egen tolkning och det är ju ett fruktansvärt subjektivt begrepp, vad är egentligen "klass"?

Dom har värvat tre spelare än så länge och fler kommer det med största sannolikhet bli nu under uppehållet. Vad vet du om klubbens plan? Finns det ingen plan tills den dag det står fem nya spelare på blålinjen eller vad är en "plan" för dig? Det är svårt att komma med lagstrukturella "planer" mitt under en säsong, det dräller inte direkt av free agents.

Den här kampanjen har klubben dragit igång för att få hjälp av supportrar och sponsorer att skapa större marginaler rent ekonomiskt för att förstärka truppen. Det råder det väl inga som helst tvivel kring? Eller ska den som pyntar en femhunka sen ha rätten att ställa KRAV på vad klubben värvar? Så vill åtminstone jag inte ha det.

Makeovern tar vi efter den här säsongen, och där finns det ju redan en plan. Åtminstone på de klubborganisatoriska områdena. Det borde väl uppskattas?

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...

Knylan: Med klass så menade jag elitserieklass... är det för mycket begärt enligt dig? Ska vi exempelvis nöja oss med en spelare typ Eric Moe som nyförvärv på backen?

Jag vet inget om klubbens plan, men som jag sa... hade dom varit lite smarta så skulle dom ha agerat redan nu och haft en klar "för värvarpengarna". Tror inte du att detta skulle ha skapat en större VILLHJÄLPATILL-känsla hos många supportrar? Det skulle märkas att man gör skillnad.

Den som betalar en femhunka kanske ger mer om det visas ett resultat, har denna tanke farit genom ditt huvud?

Makeovern behövs nu, åtminstone i båset... efter den här säsongen så är det med största sannolikhet för sent.

Kom ihåg att titta på TIK som ett eventföretag med vinstintresse (i pengar och matcher), du bör INTE driva ett företag på detta viset. 

Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Det den här värvarkampanjen dragit in täcker väl i bästa fall Molinders lön med inklusive sociala fram till april.
Kommentera