1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581724 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1449924

Sv: Apropå nånting...
putte_patte87: men i ert läge, ska ni verkligen ersätta en spelare som underpresterat med en annan? Borde inte ni jaga förstärkning istället för att konservera läget?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
spud:
Du kan ju se fram emot att se "Börjes" osynliga sida när han nu sitter säkert på långtidskontrakt istället för att oroa dig över Molinder. :)
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
spud: Ärligt talat; hur många "högpresterande" spelare blir tillgänglig mitt i en säsong?

"Modo släpper Danielsson.
- Nu har han gjort en massa mål för oss, det är dags att nån annan klubb får utnyttja honom."

Enda chansen är ju att nån super star misstrivs och vill lämna. Och hur ofta händer det? Och om det nu är så, så kan man ju räkna med att stjärnan underpresterat på grund av trivseln. Vilket gör att sportcheferna, så här års, alltid måste chansa med spelare som underpresterat.

Eller har du nån annan lösning till dom?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
spud:  molinder är enligt mig en fullgod 3.e center bakom Larsson. och förhoppningsvis så hittas det sen en första center. så jag sitter lugn i skutan i allafall. Men är man uber pessmist så är man :) 
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
spud: De fina med dej är att du får en att piggna till . Varje gång jag ser ditt namn så bränner de till i hela kroppen och energin flödar . De känns som att man kan gå genom betong . Spelar ingen större roll vad du skrivet . De är blotta synen av spud som får de att blixtra i huvudet . De är väl de som är bra med anonyma forum såna som du kan finnas och får leva vidare . Ute i den stora världen skulle du aldrig kunna ha den där personligheten . Då skulle nån obalanserad person med dålig affektkontroll ta bort dessa fina egenskaper som du besitter . Tack för att du får mej att känna spud
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
spud: Varför hänger bonnläppar från Fjollröven här?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
spud:Det är ingen som tror att dina frågor är av en välmenande natur, så du kan lägga ner. Alla vet att du vill få oss att må dåligt över den här värvningen.
Kommentera