1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582369 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1453367

Sv: Perra avgick, vad händer nu?
Dunc: Herregud. Är du dum på riktigt? Det är Tomas Johansson som varit ansvarig för denna klubb de senaste åren, det är han som bestämt. Han har accepterat de kontraktsförslag som sportchefen lagt fram och han har även bestämt vad som ska säljas i puben, i kioskerna, i souvenirshopen och vilka kläder de anställda ska ha på sig. Förstår du? Om du inte gör det kan jag förklara för dig att Tomas Johansson har nedmonterat denna förening så till den milda grad att det liknar ingenting.

Ditt försvar mot TJ kan jag inte tolka på annat sätt än att du är väldigt tight med TJ. All respekt för det. Men även om sanningen gör ont att höra så måste du och din polare (Johansson) förstå att det finns en del övrigt att önska.

Din polare, tillika vapenbroder Tomas Johansson, han har verkligen visat pondus den här säsongen. Han har berättat sin syn på det hela. När det blåser snålt så väljer karln att stoppa huvudet i sanden och låtsas som att han inte finns. Fegt, så in i helvete. om du frågar mig. Naturligt att du försöker sätta dig in i hans situation och vill stötta honom i denna svåra situation.
Men dina åsikter är nog det sämsta jag läst, även om jag förstår hur du tänker.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Perra avgick, vad händer nu?
ÖstrandsNisse & Per HApps: kunde jag ge 100 tummen upp för Era senaste inlägg skulle jag göra det.
Kommentera