1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582259 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1455583

Sv: Timrå IK - HV 71 2012-01-07

diffe: Som Brynäsare så vet man hur det är att kämpa i botten med kasst lag och kass ekonomi. Tyvärr så får ju vissa i och runt laget ta en massa onödig skit i sådana lägen. Det är idrott det handlar om här och ibland går allt emot, resultat, skador, nyförvärv som floppar, självförtroendet försvinner helt, ekonomin havererar osv. Men en sak ska ni ha klart för er och det är att alla från ledning till spelare gör sitt yttersta för att rädda laget kvar i Elitserien. När Brynäs låg pyrt till så fick Sundlöv och hela Brynäs ledning hinkvis med skit från fans som inte fattar att i idrott så kan det gå åt fanders även om kompetensen finns hos både spelare och ledare. Det är människor vi snackar om här och ibland så går det tungt och ibland så har man flyt, så är det bara. Ni har alla chanser i världen att klara en Kvalserie och ni har mycket tid att nöta in ett grundspel som passar mot lagen i kvalserien. Visst ser det dystert ut både sportsligt och ekonomiskt för er men med tålamod och lite flyt så kan det se ljusare ut inom en inte allt för avlägsen framtid. Håll ut och stå bakom de spelare och ledare ni har inom Timrå, det är till största delen de som ska göra det (kanske en ny tränare kommer snart och innebär en injektion och ett spelmässigt lyft) och nu kan de spela avslappnat fram tills Kvalserien drar igång igen.

Kasta inte yxan i sjön än är mitt råd til er.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - HV 71 2012-01-07
arnio: blir fan irriterad när du som utomstående kmr in här och kör ditt jäkla "håll ut" ala Carola. Du låter som en sån där skolkurator man hade i 6:an, där hon kommer in i klassrummet och säger att man måste vara snälla mot varandra se på lilla kalle han fick en snöboll i huvudet....Fan vad ditt snack gör en arg, så jävla gulli gull, och all erfarenhet i världen. typ...
Kommentera

Sv: Timrå IK - HV 71 2012-01-07
arnio: Bäste brunäsare! Du låter lite som en programmerad sektrobbot. Jag älskar och stöttar Timrå IK in i döden. Men om det dyker upp personer eller andra krafter som jag uppfattar som skadlig för klubben i mitt hjärta, (gäller även på andra platser i min omgivning) då reagerar jag!

Historien visar tyvärr att det funnits på tok för många som inte reagerat utan bara följt massan.
Kommentera