1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

583027 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1457251

Sv: Apropå nånting...

Kattgubben:

Ja, det är fint. En före detta kapten hotar indirekt åskådare som betalar hans lön.

Varför måste ishockeyspelare alltid göra ett så hjärndött intryck? Kan de inte hitta på någonting fyndigt att skriva istället?

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...

Nu måste snart Timrå IK börja betala ersättning till Jimmy H! Detta med hänvisning till blogginlägget den 9:e januari (Timrå borde utnyttja Fribergs PR-värde).
Jimmy skriver:
Jag är inte ett dugg intresserad av eller kunnig inom marknad eller events (SIC) men nog borde det finnas möjlighet att använda Max i PR-syfte? Kanske skulle man redan i dag låtit han och Boyce berättat om sitt äventyr på en företagslunch eller trycka signerade tröjor med ”Jag var uppe och såg Fribergs nio mål” eller vad som helst som utnyttjar hans succé till att tjäna lite pengar och skapa mer positivt intresse kring en klubb som verkligen är i behov av goda nyheter.

Facit:
Timrå erbjuder biljetter till halva priset och säljer signerade t-shirtar under matchen.

I detta inlägg önskar dessutom Jimmy H att vi ska vila etablerade spelare (Murley var petad i matchen efter). "Det skulle också innebära att man kunde
t ex testa en sådan som Simon Önerud i en större roll..."
Vilket man får säga att Önerud faktiskt har gjort.

I blogginlägget ser även Jimmy H att vi värvar Åkerman och Särkijärvi.
Rimligtvis borde det väl bli så nu för det är väl inget snack om vem man lyssnar på mest just nu i klubben ;) Bra jobbat Jimmy!

Kommentera