1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582222 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1458504

Sv: Djurgårdens IF - Timrå IK 2012-01-17
Hahl Bundy: Näe det är faktiskt sant. Du hann inte in till Vängåvan så du gjorde en egen fontän :-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Djurgårdens IF - Timrå IK 2012-01-17

Timrå Icon: Jag förverkligar bara det du o Ambroo inte fixar.

Den där Peter Forsberg drömmen är det bara han som drömt om o velat göra.

Kommentera

Sv: Djurgårdens IF - Timrå IK 2012-01-17

Timrå Icon:

Vilka fantastiska fyllehistorier. I klass med mina egna från den tiden det begav sig faktiskt. Men det var ett bra tag sedan nu. Fan.

Angående hockey vill jag gärna att såväl Timrå som Sundsvall hänger kvar i sina serier. I det senare fallet trör jag att IFSH fixar kontraktet till slut men jag är betydligt mer skeptisk vad gäller TIK. Har sett de flesta matcherna hemmavid eller på O´Learys och det ser verkligen inte bra ut. Timrå spelar som ett lag som är på väg att åka ur helt enkelt. Inga poängräddande målvakter, många skott men nästan bara ofarliga sådana, ingen harmoni i passningsspelet, den ena spelaren verkar inte fatta vad den andra tänker, en för mig obefintlig spelidé etc... Så jag har förlikat mig vid tanken att TIK spelar i allsvenskan nästa säsong. Allt annat är bonus. Inte så mycket att snacka om. Det är ingen slump att vi är tokjumbo. Det har liksom varit på gång i ett par år nu.

Men hockeyallsvenskan är knappast någon skitserie den heller. Och med rätt ledning kan Timrå IK ta sig tillbaka igen. Det tror jag faktiskt till skillnad från en del andra här. Och, ännu en gång, vi har inte åkt ur än. Det finns räddningsplankor i den här sporten. Eller vad det nu heter. Men det är svårt att sia om hur TIK står sig mot motstånd som Örebro och Bofors. Har ingen aning...

Kommentera