1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581450 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1458594

Sv: Djurgårdens IF - Timrå IK 2012-01-17
söder över: Äh KS är givet, känns inte som matcherna innan det spelar någon roll alls faktiskt....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Djurgårdens IF - Timrå IK 2012-01-17

Patrick Polly: Nej, jag tycker faktiskt att dom här avslutande matcherna är lite sköna, på ett avkopplande sätt. Bedrövligt för klubben, intäkts- och varumärkesmässigt så klart, men ur ett prövat supporterperspektiv.

Blir otroligt intressant att se hur det här laget ska bli ett välpreparerat kvalserielag. Förstärkningar tror jag inte på, åtminstone inte av den tynge digniteten. Möjligen någon Molinder-typ som kommer på backen. Sen har vi det vi har. Detta kan man tycka vad man vill om - och nej, jag trustar som bekant inte alls in Nubben - men så lär det bli. Är det då kört? Klart det inte är. Detta lag, med dess skavanker och brister, kan absolut försvara elitserieplatsen i kvalet.

Jag tycker att man är på rätt väg, spelmässigt. Timrå vågar lite mer nu, och har åtminstone intentioner med pucken. Försvarsmässigt ser det totalt sett lite bättre ut, i o m att vi pressar högre upp (och startar försvarsspelet högre upp än två meter framför egen målvakt). Dock kvarstår de individuella misstagen, som fortfarande är allt för många. Jag misstänker att Ante skrikit 'men sluta stirra puck!!!' ett antal gånger, men han blir nog tvungen att göra det ett par hundra gånger till innan det sitter.

Det är bara att fortsätta på den inslagna vägen. Vad gäller produktion och målskytte är det inte så mycket mer för tränarna att göra. Någonstans är det upp till spelarna att kunna avsluta på ett vettigt sätt. Pärssinen, Friberg, Murran, Bremberg, Önerud, Röymark...plocka fram det eller låt bli. Det är ni som avgör hur det blir.

Hualigen. Man må vara störd i huvudet, men på något sätt längtar jag efter Lilla SM. Då får vi svart på vitt. Bära eller brista? Vi kan spekulera tills korna går hem, svaret får vi först efteråt. Bring it on!

Kommentera