1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581612 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1471638

Sv: Luleå HF - Timrå IK 2012-02-28
ÖstrandsNisse: Det måste vara något fundamentalt fel när man som jag inte tar ut biljetterna som erhölls för pengarna man skänkte, eller som i fikarummet på jobbet där det för några år sedan diskuterades hockey 90 % av tiden och så gott som alla kunde Timrås laguppställning och vilka spelare som Nubben var ute efter. I dag är intresset på " 30 grader i februari " och Ranelids magnifika sång. Nämns Timrå uppkommer genast ett gapskratt med därtill följande ironiska kommentarer. Varför Tomas Johansson, varför har Du gjort oss detta ?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå HF - Timrå IK 2012-02-28

Nisse:Nubben är i finland nu,å spanar in spelare till nästa säsong.

Kommentera

Sv: Luleå HF - Timrå IK 2012-02-28
Nisse: Så ointresserad som jag varit för det här laget som i år och för all del förra året, det har jag aldrig varit. Då har jag varit med ett tag. Det är så avtändande på alla plan att jag till och med glömmer att det är matchdag mellan varven. Jag kan inte svara sonen när han frågar vilka vi möter och jag har ingen aning om hur många poäng vi har. När hände det sist? Aldrig vill jag påstå.
Mitt intresse att fortsätta hjälpa föreningen i form av sponsring når lägre och lägre på stegen och snart är jag nog i det läge att jag säger nej till fortsatt stöd. Jag har blivit allt mer kritisk till sättet föreningen har sköts de senaste åren och detta har fått mig på tankar som att ställa mig utanför sponsring. Men, kärleken till föreningen har alltid fått mig att fortsätta stödja och sponsringen har snarare blivit större och större. Men nu är ett 'nej tack' nära. Det är nästan en badwill att förknippas med det här varumärket numer, och det lägger man ner stora pengar på...

Ingen i föreningen tycks heller ha ett bra svar på hur det kunnat bli så här, eller hur man tänkt reparera det. Det är tyst som i graven och svaren man söker tiger föreningen ihjäl.
Jag har tappat tron på den här föreningen, helt och fullt. Det är en trasig förening på flera plan. Så trasig att jag personligen tror det är försent att reparera. Det är verkligen djupt tragiskt att bevittna förfallet och maktlös se på när allting rasar.
Kommentera

Sv: Luleå HF - Timrå IK 2012-02-28
Nisse: Då är vi 2st som inte bryr oss att ta ut matchbiljetten från Timrå s.k flexbiljetter som vi fick när vi stöttade vår misskötta förening med pengar så att dom kunde värva nån spelare,nu skäms man som supporter som laget spelar inget hjärta ingen glöd bara ett jävla gnällande om pengar hit o dit det börjar bli dags att prectera så att vi har ett elitlag nästa säs också.
Kommentera