1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581754 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1478424

Sv: Lilla SM 2012

Bragd-Birger: Jag skulle vilja påstå att Linkans kroppsspråk på isen är rent ut sagt bedrövligt och att han, tyvärr, drar med sig andra i hans sätt att uppträda. Jag blir totalt tokig när Bremberg alltid är siste man ut ur offensiv zon, där han 99 gånger av 100 glider sakta mot eget bås. I går sumpade han något som hade kunnat bli en bra chans just för att han promenrade hem och gjorde att en Timrå-spelare med fart åkte offside, totalt ovetandes om att Bremberg 10 minuter efter att han klev innanför offensiv blå inte hade förmått att flytta arslet därifrån.

Bremberg lever på sina geniala passningar som han fortfarande är kapabel att slå om han får tid till det. Men det ser segt ut, så in i helvete. Hans dagar är definitivt räknade på en hockeyplan. Flera av mina polare har sagt: "-Vänta till kvalserien då Bremberg får mer tid på sig, då kommer han att tokdominera". Mot, antagligen kvalseriens slagpåse, tyckte jag at han fick väldigt lite uträttat trots hans assistpoäng. Jag förvånar mig inte det minsta om lag som Leksand och Örebro äter upp Bremberg när de möts. Mot Djurgården hoppas jag att han bänkas, där kommer han inte att bli någon tillgång.

Tyvärr blir jag bara förbannad när jag ser Bremberg. Han ger mig taskiga vibbar och gör ett otroligt lojt intryck.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Lilla SM 2012
ÖstrandsNisse: Ja, att det är är Linkans sista insatser på topp(nåja...)nivå är ganska uppenbart. Men det obefintliga tempot/urusla kroppsspråket till trots - han bidrog ändå med mer offensivt än sådana som Jonte, Hallin, Röymark, Flurran och Boyce.
Kommentera

Sv: Lilla SM 2012

ÖstrandsNisse: så rent tekniskt sett hade jag kunnat åka snabbare än bremberg :]

Kommentera