1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582973 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1498211

Sv: Silly Season 12/13

Inte många som är positiv kring Bellissimo har jag läst. Jag är en av dom som tror på honom. Knylan en annan känns det som. Tycker inte man ska stirra sig tokblind på Kvalserien. Så jävla svag var han inte där. Sedan handlar det ju om försvarsspel och sånna detaljer oxå. Bofors svarade för en fantastisk säsong ska vi komma ihåg. På alla sätt och vis.
Bellissimo var grym under Allsvenskan. Klart bättre än Jocke, när han harvade där.

Det kan bli riktigt bra med den här KANADENSISKA italienaren i målet. Matchvinnare likt Kapanen? Jag tror det. Vem visste egentligen vem Kapanen var när han värvades? Dessutom var Kapanens så kallade stats inte så märkvärdiga direkt. Ja eller överlag skulle jag vilja säga.

Till sist. Vilken målvakt tror ni att vi hade kunnat köpa? En som stavas toppklass redan på förhand? Nja, skulle inte tro det va.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 12/13

Skarin: Jag håller helt med dig, Belissimo kan bli en Bravissimo. Han ska ha chansen för han är uppenbarligen en riktigt duktig målvakt. Han har alla chanser i världen att axla en Kapanen tycker jag. Sen att det står även italienare i passet när det handlar om hockey retar säkert, men som Skarin skriver, han är även KANADENSARE och jag tror den gubben kan sin sak...

Välkommen till klubben Daniel.....

FORZA TIK.....alltid,alltid......

Kommentera