1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582162 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1507477

Sv: Silly Season 12/13
Hahl Bundy: Jag inser att jag är ute på djupt vatten men det är viktigt att förklara för en sån som Spud att det handlar om en helt annan sorts sport och att det inte går att blanda äpplen och päron i det här fallet. Men det var sött på ett "greppa efter halmstrån"-sätt av honom, det kan jag medge.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 12/13

För att liksom återgå till året och det som komma skall, vad säger ni? Alla sitter försiktiigt negativ och anser att Timrå värvat klent, att laget får det svårt. Är det så alla experter? Är det verkligen så?

Många av spelarna har redan gått på is, hjälper ungdomar på hockeyskolan och verkar trivas med det. Crippe fanns där på fotograferingen, och fler fanns med bakom kulisserna. När hände det senast? 

Jag ser en helt annan harmoni i årets trupp. I år har det byggts mycket på hjärta. Spelarna som finns här verkar ta sitt jobb på allvar och lyckligtvis finns inte en massa stjärnor som ska särbehandlas och skapa dålig stämning. Här finns spelare som vill lyckas och som verkligen växer med en sådan uppgift. Det var längesedan en spelare kom hit för utveckling, hit kom man för att tjäna snabba pengar.

Ni som räknat bort årets lag, eller ni som småskrattar åt halvdana värvningar, ni bör tänka om. Årets Timrå är mycket noggrant utvald av en sportchef som kan lyckas med små resurser.Det är lite av gamla Timrå IK som ställer upp på blå i år. Många krigare, mindre glidare.

Jag ser med tillförsikt fram mot årets elitserie. Vi kommer att överaska de flesta, tro mig. Unga hungriga tränare, spelare som vill framåt. Jag tror inte alls att det kommer bli en lätt nöt för andra lag att knäcka.

Kommentera

Sv: Silly Season 12/13
Olle: Apropå sött så är det ett passande adjektiv för att beskriva HS-modolidernas beteende. Det är liksom ingen hejd på von oben-perspektivet, nu när man för första gången sen 2007 lyckades sprattla till och spöa Timrå sportsligt.
Det ekonomiska mästrandet är stiligt för en klubb som backat...hur många millar är det nu sedan guldet? När man så den här säsongen äntligen lyckas krampa till sig en kvartsfinalplats kukar man likväl till budgeten med sju minusmillar (för visst var det så det blev, även om man lyckades dribbla till sig någon engångssumma?). Respect!

Håhåjaja. Vore dom inte så äckliga skulle man tycka synd om dom
Kommentera