1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582192 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1507504

Sv: Silly Season 12/13

ÖstrandsNisse: Ditt inlägg gör mig så jäkla glad! Själv har man ju inte insyn i hur känslan är i klubben, och då få höra hur det fungerat i samband med Hockeyskolan och så, ger mig precis den känsla/hopp jag behöver. Tack!

Sen är det intressant att se på Eliteprospects hur stora förändringarna är i Timrå IK inför denna säsong. På Team Staff är det uteslutande nya namn (i jämförelse med hur det såg ut inför förra säsongen) Head Coach - Montén, Asst Coach - Ante o Stridh, Goaltending Coach - Palm, General Manager - Nubben, President - Nolander (borta är Perra, Clas, Tarvainen, Lindqvist och Johansson).

Nya på spelarfronten är: Bellissimo, Bäckström, Carlsson, Sebbe, Persson, Rohdin, Sterner och Crippe. Inte ett enda "stort" namn, men spelare som kommer att ge 100% i varje byte, i varje närkamp och i varje match! 

Snacka om nya tag och om nya influenser! Djärvt, spännande och alldeles underbart! En seriös och alldeles nödvändig nysatsning som förtjänar respekt - istället för som de flesta andra ES-klubbar som kör på i samma hjulspår och värva till sig det ena "namnet" efter det andra. För det krävs mod att våga börja om och bygga nytt! Dåraktigt? Ja, kanske, men det kan lika gärna bli genialt.

Så låt våra grannar och andra "experter" kasta skit på oss, det är ändå på isen under dryga 50 matcher som det ska avgöras. Och det kan man ju vara säker på - att detta nya TIK kommer att slåss för sina röda färger!

Jag ser rött
Rött som blod
Rött som köttet i slaktarns bod
Rött
Som solen i gryningen
Rött som män och kvinnors mod
Jag ser rött
Rött
Jag ser rött

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 12/13

Är det någon som hört om de juniorer som skulle få A-lagskontrakt? Är det klart?

Kommentera