1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581788 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1510868

Sv: Accepterar vi hot på HS?
Edb o Mackelito (18 år??? Har ju läst dig hur länge som helst känns det som):
Nämen titt, nu gör jag det. Det jag svor på att aldrig göra, säga tack o hej och sen ändå skriva fler inlägg. Så patetiskt, så genomskinligt.

Men jag kände att jag måste bemöta er. Det är det som är så svårt med att sluta, man kommer aldrig kunna hålla sig härifrån helt och då kommer man alltid vilja bemöta nåt.

Jag vill bara förtydliga mig...jag har inga problem med att få mitt ego tillplattat härinne. Det har jag fått flera gånger och jag har också varit ny. När jag reggade mig 2005 hade HS funnits i många år. Men allt det där går i min bok under kategorin "slänga käft" och då är det lite ge och ta.

Dock innebär det inte att det är ok att göra det hur som helst och jag vet att jag gjort mig lustig på andras bekostnad jag också. Det är jag inte stolt över. Att jag dessutom gjort det såpass att du edb känt dig tvungen att byta nick får mig att skämmas och ber i efterhand om ursäkt. Ni har helt klart en poäng i att det härskar en översittarmentalitet hos vissa av oss "veteraner" härinne. Det är inte heller acceptabelt.

Men jag vill ändå trycka på skillnaden att från lite häcklande gå till direkta hot om att söka upp mig på matcherna och dunka mig. Det är ett hot och skulle (borde antagligen) lika gärna kunna polisanmälas. Hade burkmat bara skippat den delen av tonen i sina inlägg kan jag också se poänger i dessa.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Accepterar vi hot på HS?

mikenomad:Du kommer inte kunna hålla dig härifrån. Kan även informera att jag plussade Bukmat. Anledningen till detta är att jag igår upplevde det som att många här inne hoppade på Burkmat, sånt gillar inte jag.

Hoppar en grupp på någon så står jag inte på gruppens sida.

Vad gäller matchbesöken så går jag inte på matcher, så där kan du dra av ett plus.

"Dunka någon" måste jag ha missat för jag såg inget sådant igår, var var iof inte inne här speciellt länge, minns däremot att han ville bjuda på öl. Jag skulle då aldrig bjuda någon jag ogillar på öl, det låter oerhört kontraproduktivt. Vad kostar en öl på Eon förresten?

Kommentera

Sv: Accepterar vi hot på HS?

mikenomad: Menar du att jag varit reggad här inne 2 år längre än dig?!

Det hade jag aldrig trott.

Kommentera

Sv: Accepterar vi hot på HS?
mikenomad: Bra inlägg! Jag har full respekt för dig och hoppas att du stannar. Det jag ville belysa var bara att man ska acceptera varandras åsikter utan att kränka varandra.

Jag såg aldrig burkmats inlägg där han hotade dig men det hör självfallet inte hemma här eller någon annanstans heller för den delen.

En gång hockeysnackare, alltid hockeysnackare ;)
Kommentera