1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581788 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1510876

Sv: Accepterar vi hot på HS?

mikenomad:Du kommer inte kunna hålla dig härifrån. Kan även informera att jag plussade Bukmat. Anledningen till detta är att jag igår upplevde det som att många här inne hoppade på Burkmat, sånt gillar inte jag.

Hoppar en grupp på någon så står jag inte på gruppens sida.

Vad gäller matchbesöken så går jag inte på matcher, så där kan du dra av ett plus.

"Dunka någon" måste jag ha missat för jag såg inget sådant igår, var var iof inte inne här speciellt länge, minns däremot att han ville bjuda på öl. Jag skulle då aldrig bjuda någon jag ogillar på öl, det låter oerhört kontraproduktivt. Vad kostar en öl på Eon förresten?

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Accepterar vi hot på HS?
Anonymous: Så du står alltid på individens sida mot gruppen? Om 5 anhöriga till offren i oslo skulle stå och hoppa på breivik skulle du då ta hans parti. Intressant de där med hjälte inställning . . Jag hat varit lika dan många gånger tills jag sett hur fel de kan bli . De bästa är oftast att ta reda på den bakomliggande sakfrågan och bilda sej en uppfattning . Just i detta fall så tror jag de började med att mike och även jag släppte nån djävligt onödig kommentar om stavning vilket var fånigt och fel . Sen gick burkmat bananas , så de finns flera som har skuld i de här . Om de nu är nåt att hålla på och tjafsa om . De är ingen som har dött direkt .
Kommentera

Sv: Accepterar vi hot på HS?
Anonymous: Det där med att bjuda på öl var nog inte bokstavligen skrivet, det var en undermening som inte var speciellt svår att läsa av.
Kommentera

Sv: Accepterar vi hot på HS?
Anonymous: Kan ju hända att gruppen har rätt nån gång. Eller?
Kommentera