1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581788 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1512257

Sv: Apropå nånting...
Jag trodde jag var på ett hockeyforum men istället är det ett diskussionsforum om Tyska o franska lektioner, Sune Hjort, Dallas till förbannelse osv.

Vart är världen på väg? Men så är jag inte i "kretsen" heller.
När kommer Falcon Crest, Rederiet o annat dravel in här?
Är det en massa tanter som snackar såpor bara?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Jack Daniels: Dra gärna igång lite hockeysnack så ska du se att flera säkert hakar på. Eller se det småtrevliga i att surra skit med annat löst folk när det ändå inte finns så jättemkt hockey att avhandla. Många är de som framfört att det borde regleras här, att man BARA snackar hockey här. Jag personligen tycker det vore synd.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Jack Daniels: Vi avhandlade allt hockeysnack värt att diskutera redan på förmiddagen idag så nu är det bara att stämpla in och shitchatta om vad fan man vill :-).
Så har iallafall jag uppfattat det
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Jack Daniels: Jag kan förstå dig, men du får dock vackert härda ut såhär under offseason då snacket inte företrädesvis behöver handla om hockey. Men du behöver ju faktiskt inte plöja igenom alla inlägg som skrivs. För egen del så tycker jag det funkar rätt så bra att skumma igenom inläggen i jakt på det där ryktet om nyförvärv eller den där frågeställningen som jag suktar så mycket efter :)
Kommentera