1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582347 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1516660

Sv: Modo - Timrå IK 2012-09-15

Timrå Icon:Nope det var Molinder, Bagarn och Rhodin som var inne på isen.  (edit pratar alltså om 2-2 målet för att undvika eventuell förvirring).

Spännande match, trodde ärligt talat inte vi skulle vända matchen. Det är väldigt viktigt att plocka så många poäng som möjligt i matcher som dessa för det kommer inte bli en enkel säsong.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Timrå IK 2012-09-15

dr-nix: Hade jag haft ett Svenska spelkonto hade jag lagt in en hundring på bortaseger till 30 gånger pengarna med knappt tio minuter kvar. Vilket var tur att jag inte gjorde med tanke på att det blev kryss efter full tid. Men mer som illustration att jag hade den där varma mysiga känslan i magen att vi hade goda möjligheter att plocka hem det. En väldigt väl använd inpetalning för pay per view.

Modos första mål var jäkligt snyggt. Power playmålet också elegant i och för sig men då sög de ändå älgballe i power play merparten av matchen så där är jag i snitt mindre imponerad. Timrås alla tre mål var mer frukten av rakt, enkelt och tjurigt spel. Larssons mål var på sätt och vis distinkt men det var ändå inte så att man tänkte "vilka handleder" när han skyfflade in den. Bagarns kom efter Molinders läggning på mål som gick igenom Starkbaum och sen en tokvräkning av seriens mest självuppoffrande spelare som tryckte in den även om han hade tre-fyra olika nationaliteter Modoiter över sig. Öneruds mål var en jävla stänkare. Inga onödiga pass där inte, transport över hela planen och så schmack i krysset så österrikarens vattenflaska höll på att hamna på läktaren.

Jag tyckte det såg mestadels bra ut i egen zon förutom felräkningen (eller upprullningen) vid första målet. Jag anar tydliga grunder i hur laget spelar i mittzon och hur de transporterar in puck i anfallszon. Helt annan ordning och reda än Modo. Vi tog kampen bättre dessutom. Så en droppe kreativitet i Timrådrickat eller kanske lite mer offensivt självförtroende så kan det bära lite längre än en tolfteplats...

Men visst, det kanske är dags att fälla ner pungen och landa. Det är inte omöjligt att vi mött två av seriens sämsta lag i inledningen.

Kommentera

Sv: Modo - Timrå IK 2012-09-15

Riktigt fint med ännu en seger!! :) Tycker dessutom att det var riktigt skönt att Bellissimo bevisade mig fel denna match. Han höjde sig i mina ögon idag även fast jag fortfarande tror att det är plockhandssidan som är hans svaghet. Idag slapp han visa upp den så mycket som tur var.

Annars var det väl lite som förra matchen. Mycket som ser bra ut men sen när det kommer till avsluten finns det mer att önska (inkluderar ej Önerud!! Jävlar vilket skott!). Även så blir passningarna inte helt bra ibland. Men förhoppningsvis sånt som snart sitter bättre efter några matcher.

För övrigt ligger vi 3:a i tabellen nu. Mot slutspel!

Kommentera

Sv: Modo - Timrå IK 2012-09-15
dr-nix: Aha. Jag syftade på både 2:a och 3:e målen
Kommentera