1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581694 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1520185

Sv: Rögle BK - Timrå IK 2012-09-25
El Maco: Apropå trendbrott verkar det vara en sån säsong i år. Poäng i alla matcher mot tilltänkta bottenkonkurrenter, enda nollan mot serieledaren. Segrar mot Perraz, Svartfötterna och fuckin Kickers HC (borta!). Grymma i såväl PP som BP. Lägg därtill att vi är bäst av samtliga lag i andraperioden...

I år är ingenting sig likt and I like it.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Rögle BK - Timrå IK 2012-09-25

Bragd-Birger: Det är lite kul när man kommer ihåg vad som skrevs härinne några år bakåt. Ett exempel som jag tror jag kommer ihåg var,(alltså inget exakt citat): "Det hänger inte bara på tränaren, det är spelarnas inställning som är viktigast".

Jaha, och det är inte tränarens jobb att se till detta faktum då?
Ja, lite sportchefens jobb kanske också då i ett tidigt skede.

Tänker att vi haft riktiga destroyers på tränarsidan, först Challe (lite uppmjukning) sen PJ. De såg själva till att sänka spelet, PP, boxplay och själen i detta lag. Själen försvann, liksom publikintresset (det stora allmänna). Vi gick från att vara ett lag där spelarna trivdes till ett lag där alla tycktes vilja bort ifrån, vad hände?
Ja, vi vet ju alla att det varit ekonomiska bekymmer hela vägen så att allt kan inte lastas på dessa men ändock en stor del i mitt tycke. Som många har påpekat så är det ju också någon som tillsatt dessa herrar och inte rättat till felet i god tid. Har man inte sett problemt? Tydligen inte.

Nu ser man något helt annat i Timrå IK och det är något som jag saknat i många år, en tydlig plan. Det har styrts uppifrån och med kloka Timråhjärtan som viktig ingrediens.
Jag hoppas nu att vi får se en fortsättning av denna inställning i Timrå IK. Tack Lars Nolander, Tommy Andersson och Tomas Monten och de andra tränarna. Ni har fått mig att börja tro igen, jag ser en själ igen. Nu tar vi tre hemma också!

Kommentera