1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581607 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1520864

Sv: Timrå IK - Färjestads BK 2012-09-27

hubbenorlen: Jag ser fram emot att debattera SPELET och mina kritiska synpunkter angående det som sker på isen. Jag tycker att det är tråkigt att du konstant känner dig träffad av någon slags översittarmentalitet från min sida, det är inget jag siktar på att åstadkomma. Jag kan ärligt talat säga att den enda jag medvetet försöker vara lite extra dryg mot är Bragd Birger och det beror på att jag tycker att hans attityd är lika mycket "översittare" som vad du förmodligen tycker om min.

Jag har idag klagat på antalet mål vi släpper in kontra antalet mål vi gör, Belissimos insatser än så länge i serien och i vilken utsträckning Sebastian Erixon borde få speltid. Det här är ämnen som berör spelet och sporten. När du angriper min generella attityd så tycker jag att vi kommer in i ett cirkelresonemang som är tråkigt för alla som måste läsa skiten. Om vi håller oss till det där första så borde vi ha en diskussion.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Färjestads BK 2012-09-27
Olle: Problemet är ju att du ENDAST kommer med negativ kritik. Och när du skriver saker som "Kan någon på plats förklara varför sebastian erixon får speltid öht?", så tycker åtminstone jag att det inte är särskilt konstruktivt. Särskilt när det kommer från en person som inte ens ser matchen.
När det gäller din översittarattityd så syftade jag exempelvis på att undrade hur länge jag varit med på Hockeysnack. Eller när du rekommenderar Kramer att börja hålla på ett P12-lag i stället. Sån retorik brukar generellt sorteras in under ämnet härskartekniker.
Herregud, vi har spelat sex matcher och förlorat två. Att döma ut Sebbe och Belissimo så totalt som du gör i det här skedet är faktiskt lite löjligt.
Särskilt med tanke på att vi i grunden spelar så mycket bättre än i fjol. Den här matchen möjligen undantaget.
Kommentera

Sv: Timrå IK - Färjestads BK 2012-09-27
Olle: Var du på plats i hallen? Var ni andra där? Var var alla?
Kommentera