1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582254 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1520873

Sv: Timrå IK - Färjestads BK 2012-09-27
Olle: Problemet är ju att du ENDAST kommer med negativ kritik. Och när du skriver saker som "Kan någon på plats förklara varför sebastian erixon får speltid öht?", så tycker åtminstone jag att det inte är särskilt konstruktivt. Särskilt när det kommer från en person som inte ens ser matchen.
När det gäller din översittarattityd så syftade jag exempelvis på att undrade hur länge jag varit med på Hockeysnack. Eller när du rekommenderar Kramer att börja hålla på ett P12-lag i stället. Sån retorik brukar generellt sorteras in under ämnet härskartekniker.
Herregud, vi har spelat sex matcher och förlorat två. Att döma ut Sebbe och Belissimo så totalt som du gör i det här skedet är faktiskt lite löjligt.
Särskilt med tanke på att vi i grunden spelar så mycket bättre än i fjol. Den här matchen möjligen undantaget.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Färjestads BK 2012-09-27
hubbenorlen: jag kommer inte endast med negativ kritik men det verkar ofta uppfattas så.

Jag ställde en fråga (notera att jag ställde den till just någon på plats eftersom jag inte var det). Jag fick ett svar som sa att han inte var lika usel som jag ville göra gällande men han kan inte ha varit så bra heller då han bara fick en 1:a av Jimmy.

Jag frågade inte hur länge du varit här, jag antydde att du inte varit här länge eftersom du fortfarande hakar upp dig på det här med att negga på neggare.

Bellissimo har jag kritiserat redan sedan innan vi värvade honom och han har samma brister som jag såg i kvalserien. Så jag baserar inte allt på dom här 6 matcherna.

Jag tycker att det är ganska begränsande att vissa tycker att man ska måsta stå med mössan i handen bara för att vi öppnat säsongen helt ok. Varför ska man inte kunna ifrågasätta belissimo när vi har en kvalseriehjälte på bänken? Varför ska man inte kunna kritisera sebbe bara för att han är en egen produkt (ja, jag tycker att vissa försvarar honom alldeles för mycket bara för att han är en egen produkt)?
Kommentera