1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582313 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1523329

Sv: Timrå IK:s ekonomi
ÖstrandsNisse: Zäta, som verkar vara så ödmjuk och genomhederlig är väl en av de få hjältar som jag trodde skulle betala ur egen ficka för att ge lite tillbaka. Lite besviken blir jag ju om det visar sig att vi tar in nån LO-spelare sen och inte Z, känns tomt i hjärtat.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK:s ekonomi
Lemmy: Det är väl lite av det som B-B var inne på igår. Föreningen var tämligen säker på att de skulle dra stor nytta av en eventuell lockout utan att för den skull tagit reda på vilka kostnader det skulle medföra. Jag tror ingen hade en aning om att Zäta skulle kosta en mille att försäkra, ja kanske betydligt mer om det visar sig att man måste betala arb.givaravgifter och sociala också, även om spelaren i fråga skulle spela gratis.

Sedan när det gäller det här med ersättningen tror jag att t.o.m. Zäta tycker att 6-7 miljoner (som kan vara fullt realistiskt för spel Jan-April) är rätt mycket pengar som han ska betala "bara" för att få spela i Timrå IK.

nej, denna lockout är ett satans otyg som gör oss som förening betydligt mer sårbar än om NHL dragit igång på vanligt manér.
Kommentera