1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581614 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1523331

Sv: Timrå IK:s ekonomi
Lemmy: Det är väl lite av det som B-B var inne på igår. Föreningen var tämligen säker på att de skulle dra stor nytta av en eventuell lockout utan att för den skull tagit reda på vilka kostnader det skulle medföra. Jag tror ingen hade en aning om att Zäta skulle kosta en mille att försäkra, ja kanske betydligt mer om det visar sig att man måste betala arb.givaravgifter och sociala också, även om spelaren i fråga skulle spela gratis.

Sedan när det gäller det här med ersättningen tror jag att t.o.m. Zäta tycker att 6-7 miljoner (som kan vara fullt realistiskt för spel Jan-April) är rätt mycket pengar som han ska betala "bara" för att få spela i Timrå IK.

nej, denna lockout är ett satans otyg som gör oss som förening betydligt mer sårbar än om NHL dragit igång på vanligt manér.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK:s ekonomi
ÖstrandsNisse: Ja, nu blir man väl kallad kommunist men han får typ lägga ut en månadslön då. En vanlig arbetare har ju inte råd med detta, men har man en 40 millar över ändå så kanske frugan får vara utan ett par shoppingvändor, är väl där "skon" klämmer hehe;)
Kommentera

Sv: Timrå IK:s ekonomi

ÖstrandsNisse: En tanke skulle kanske kunna vara att Z gör en deal med Detroit att riva sitt kontrakt för att skriva en klausul/avtal att han signar om kontraktet när NHL drar igång igen,(finns säkert kryphål i kontraktet,arbetsbrist,hemlägntan etc.) Detroit måste väl ha ett visst intresse att deras spelare håller igång oxå,speciellt kanske när det gäller Z som jag tror har en hel del att säga till om i Red Wings.

Vad tror ni skulle detta vara möjligt?, isånnafall har vi ju inte signat en lockoutad spelare heller ala lex Brynäs och soppan med Cody Franson.

Redigerad kommentar

Kommentera